Vacature droombaan: CFO (Chief Flamingo Officer) op de Bahama's

Zij die op Instagram wel eens speurneuzen naar mooie modellen zijn ze ongetwijfeld al tegengekomen…de flamingo’s. Elk topmodel heeft dan ook onze newsfeed al volgespamd met al dan niet de boezem-bedekt-met-de-handen-foto’s op een exotisch strand naast een flamingo. Wel, jij kan dit heerlijk schouwspel vanaf nu dagelijks meemaken, of beter, gewoon zelf coördineren.

Pak je koffers want bij Baha Mer, een waar paradijs op de Bahama’s is op zoek naar jou als CFO, oftewel Chief Flamingo Officer met andere woorden, jij bent de baas over deze roze mormeltjes. De flamingo’s, die deze lente arriveren, hebben goede zorg nodig…het strand wordt jouw kantoor en het in de hand houden van al die topmodellen en het verzorgen van deze diertjes jouw job.

Eén vereiste…je moet diertechnisch onderlegd zijn. Er wordt dan ook een diploma zoölogie gevraagd én je hebt vijf jaar ervaring nodig in het verzorgen van exotische dieren. Een vakantiejob als ijsventer in de Zoo van Antwerpen moet dus volstaan. Aanmelden kan HIER! Wees snel want op 28 februari loopt deze vacature af.
Oh ja…bedankt Whatmatters en stuur een kaartje!


Credits: Instagram/Pinterest/Baha Mer

tcoc

You May Also Like

Vittorio Brumotti: krankzinnig op 2 wielen

Als je denkt dat onze man Mister C. een held is, dan heb je ...

4 geweldige kantoren in de tuin!

Werkplekken of thuiskantoren zijn erg in trek. Niet zo verwonderlijk, want niets zo fijn ...

Saroléa, wie heeft er een Tesla nodig?

Elektrische motorfietsen associëren we bij Whatmatters nu niet onmiddellijk met hip én cool. Nu ...