Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd weet je dat het maar om één ding draait…commerce, advertenties en betalen om gezien te worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze bij Instagram afgelopen jaren een paar minder gesmaakte aanpassingen hebben gedaan. De chronologische tijdlijn die werd vervangen door een gefilterde (lees als welke interesses kunnen we koppelen aan gesponsorde berichten) en een aantal functionaliteiten van de concurrentie, zoals Snapchat, werden naadloos gekopieerd en overgenomen. Het pure waar liefhebbers van het eerste uur, die soms gewoon Facebook om die reden bij het huisvuil hadden gezet, is weg.
Hoogtijd dus om een alternatief te hebben, moeten de jongens en meisjes achter ‘Vero’ gedacht hebben en ze ontwikkelden een geheel nieuw sociaal platform. Hier kan je als gebruiker alles plaatsen wat je maar wilt: foto’s en video’s, films, tv, muziek, boeken of zelfs locaties. Voordeel, je beheert je eigen netwerk geheel zelf!

Verder heeft Vero nog wel een chronologische tijdlijn en hoef je je geen zorgen te maken over gesponsorde content. Bedrijven kunnen bij ‘Vero’ niet betalen voor beter bekeken berichten of advertenties. Er is ook geen algoritme dat betaalde posts bovenaan plaatst. Sociale media in zijn puurste vorm dus!
Doel van Vero is sociale media weer positief te maken, al het negatieve achter zich laten en de gebruiker op zijn gemak te laten voelen. Wij hebben hem alvast gedownload!

You May Also Like

Voor u getest: McLaren OnePlus 7T Pro

Eentje voor in de hand in plaats van rechtervoet… We hebben het (helaas) niet ...

Drenthe heeft de grootste!

Geregeld kun je in België ook gewoonweg door de straten schuiven van de regen, ...

Piaget Polo S

Dat ze bij Piaget weten hoe ze een iconisch uurwerk moeten maken, dat is ...

Hosting door Fraai