Single op Valentijn? Deze Gentlemensclub in Amsterdam lost het niet alleen op met fles champagne

Zegt Real Madrid – PSG je weinig? Ben je single en heb je toch geen goesting om straks op Valentijnsavond alleen thuis te zitten? Of heb je liever zin in eventueel samen met je andere single vrienden een stevige ‘boys night out’ te organiseren waar er toch een beetje romantiek bij te pas komt? Wél, wij hebben de oplossing! Gentlemen’s club Elvee komt voor jou met de ideale boysnight…bij aankoop van een fles champagne krijg jij er één uur plezier voor terug.
Van een Valentijnscadeau gesproken. Een seks-tegoedbon geïntroduceerd in de vorm van een fles kwaliteitsvolle champagne. Met deze bon krijg je toegang tot Gentlemen’s Club Elvee en één uur onvoorwaardelijk plezier met een van de knappe modellen. Kostprijs…500€.
Waarom komt een gentlemen’s club met zo’n initiatief? Wel, Elvee, de jongste seksclub van Amsterdam, wil hiermee alle taboes doorbreken. De vrouwen die aan het hoofd van deze club staan zijn bezig met het opnieuw opzetten van een nieuwe identiteit en website door campagnes zoals deze. Geslaagd dus!
Dus, zin in een potje (betalend) drinken en plezier…dan is dit jouw oplossing.

Elvee presents_Elvee Brut from Natwerk on Vimeo.
 

You May Also Like

Bier en T…….Wie gaat er mee naar het Oktoberfest in Antwerpen?

München was nooit zo dichtbij… Eerst een beetje geschiedenis… Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. ...

Dit was de heetste editie Tomorrowland ooit! (Foto's)

Eentje voor in de geschiedenisboeken… Tomorrowland 2018 zit erop! Met dankzij de hittegolf werd ...

Whatmatters Weekend Tip: Kamping Kitsch Club

Het grootste verkleedfestival van de Benelux opent zaterdag zijn deuren! Zaterdag 25 augustus is ...

Hosting door Fraai