Scoor gratis lekkere kippetjes bij Hooters tijdens NASCAR!

Amerikanen en sport…dit gaat zowat even hard same als een 16-jarige in Florida met een geweer in zijn pollen. Nadat vorige week de Super Bowl werd afgewerkt, is nu het All Star Weekend aan de gang en start dit weekend ook het NASCAR-seizoen. Je kent het wel, dikke muscle cars die tegen 300 km/uur 300 rondjes of meer afhaspelen op een ovaal. Event van het gebeuren, de wereldberoemde Daytona 500…

En als de Amerikanen voor één iemand moeten supporteren, dan is het de 22-jarige Chase Elliot wel. Bij elke winst van deze jonge racegod geeft Hooters, vooral gekend voor zijn lekkere kippetjes (lees serveuses) aan iedere klant de maandag volgend op de race 10 ‘Boneless Wings’. Bij een top 10-plaats, gefrituurde augurken bij het aankopen van een drankje.

Een bericht gedeeld door Hooters (@hooters) op


Wij hopen voor de Amerikanen dat het voor de jonge raceheld iets beter loopt dan vorig jaar. Toen won hij helaas geen enkele keer en mocht hij slechts een tiental Top 10-plaatsen noteren.
Maar of wij het erg zouden vinden om toch te betalen voor onze kippetjes? Kijk maar eens mee en dan zal je wel begrijpen waarom Hooters ons favoriete fastfood restaurant aller tijden is!
 
Na Burger King misschien het volgende populair fastfood restaurant dat zijn weg naar België vindt? Wij zijn alvast grote fan!

Een bericht gedeeld door Hooters (@hooters) op

Een bericht gedeeld door Hooters (@hooters) op

Een bericht gedeeld door Hooters (@hooters) op


Credits: Twitter
 
 

You May Also Like

Mini krijgt Maxi aan vermogen

Een verjaardagsgeschenkje van John Cooper Works Mini mag zestig kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart ...

Vier handen, één menu: Taycan Tasting!

Culinaire trends, je kunt ze niet bijhouden. Eén van de upcoming trends is zonder ...

Bezig bijtje, die Alona Gontcha

Als wij bij Whatmatters dachten dat wij met veel dingen tegelijk bezig waren, hadden ...

Hosting door Fraai