Romee ziet er niet alleen bloedmooi uit, ze ruikt ook lekker!

Op de vraag ‘Wie is je favoriete Victoria’s Secret engeltje?’ hebben we toch wel een paar minuten bedenktijd nodig. Daar onze favoriete aller tijden Doutzen Kroes de catwalk van het wereldberoemde lingeriemerk vaarwel zei, is het moeilijk kiezen tussen al die ravissante kopjes. Na lang wikken en wegen (zwaar zijn ze nu ook niet) en telkens opnieuw de foto’s te bekijken (zo hebben we het thuis verantwoord) komen we op Romee Strijd.

Naast het zien, weten we nu ook dat ze heerlijk ruikt. Ze is dan ook het gezicht van de Bombshell Seduction Parfum…het nieuwe bloemige geurtje van de ‘Angels’. Met ingrediënten als Muskus, Grapefruit en Magnolia maakt ze ons nog zotter!
Helaas kunnen we je de geursensaties niet overbrengen per computerscherm…wij houden het bij de foto’s!

Credits: Victoria’s Secret/Alexander Tamargo

You May Also Like

Olympisch schaatskampioene wil voor 50.000€ in Playboy

Als we spreken over Olympisch goud tijdens de Winterspelen in Pyeongchang moeten we als Belg ...

Triwa & Obaku: fijne Scandinavische klokjes

Elke week stoten we nog op pareltjes van uurwerken. Hadden we heel diepe zakken, ...

Vallen en weer opstaan met Kim Dumazy!

Karakter dat heb je of dat heb je niet zeggen ze. Daar moet je ...

Hosting door Fraai