Romee ziet er niet alleen bloedmooi uit, ze ruikt ook lekker!

Op de vraag ‘Wie is je favoriete Victoria’s Secret engeltje?’ hebben we toch wel een paar minuten bedenktijd nodig. Daar onze favoriete aller tijden Doutzen Kroes de catwalk van het wereldberoemde lingeriemerk vaarwel zei, is het moeilijk kiezen tussen al die ravissante kopjes. Na lang wikken en wegen (zwaar zijn ze nu ook niet) en telkens opnieuw de foto’s te bekijken (zo hebben we het thuis verantwoord) komen we op Romee Strijd.

Naast het zien, weten we nu ook dat ze heerlijk ruikt. Ze is dan ook het gezicht van de Bombshell Seduction Parfum…het nieuwe bloemige geurtje van de ‘Angels’. Met ingrediënten als Muskus, Grapefruit en Magnolia maakt ze ons nog zotter!
Helaas kunnen we je de geursensaties niet overbrengen per computerscherm…wij houden het bij de foto’s!

Credits: Victoria’s Secret/Alexander Tamargo

Unibet

unibet

You May Also Like

Voetbal als een echte captain met de 'CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER'

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar ...

Temptation Island…Meedoen of niet? Het antwoord van Jill!

De kogel is door de kerk. Vier start volgend jaar alvast met een nieuwe ...

Girl Next Door: Laura Palmkoeck

Wat is de definitie van een Girl Next Door? Is het de vamp van ...