Omega komt met speciale 'Olympic Games' Seamaster

Wie Olympische Spelen zegt, ademt gelijk ook Omega uit. Het Zwitsers, hoe kan het ook anders, luxueuze horlogemerk verzorgt dan ook al sinds 1932 de tijden die opgemeten worden tijdens dit evenement. Dit jaar, met de Winterspelen die volgende week in Pyeongchang Zuid-Korea starten, lanceren ze een special edition,  de ‘Omega Seamaster Olympic Games Collection’.

Het betreft vijf verschillende varianten van hun Seamaster met een knipoog naar de vijf gekleurde ringen die symbool staan voor de Olympische Spelen. Het wordt ook een limited edition. Er zullen dan ook slechts 2032 stuks gemaakt worden. De Zwitserse rakkers haalden inspiratie uit hun eigen stopwatches die ze gebruikten tijdens de Spelen van 1976 in Montreal en Innsbruck. Echte Omega-kenners zullen deze inspiratie dan ook direct terugzien in de vorm van de minuten- en urenwijzer en de contrasterende secondewijzer.
Dan rest ons enkel nog de vraag…geel, rood, groen, blauw of zwart?

You May Also Like

Daarom moet je oppassen voor een diëtende vrouw

Mannen, wij weten: vrouwen kunnen soms onmogelijk uit de hoek komen. Elke reden is ...

Yes, we (JERRY)CAN

Eerlijk bij Whatmatters dachten we dat de jerrycan een stille dood gestorven was. Ja, ...

Wees toch maar een beetje SuspiciouS

Sinds enkele maanden zijn we weer een fijn label van 2 jonge Antwerpse ondernemers ...

Hosting door Fraai