Met deze gun ben jij 'Dronebuster'

Ben jij het laatste hebbedingetje van jouw buurman ook beu? Komt hij stiekem met zijn laatste kerstcadeautje aanvliegen op het moment je lief in jouw netjes afgeschermde tuin topless ligt te zonnen of erger nog, je de horizontale tango danst in de buitenjacuzzi? Wel, met deze DroneGun haal je zijn speeltje netjes uit de lucht.


Met deze nieuwe gadget van DroneShield, kun je vijandige drones uit de lucht halen. Echt verwoestend tot de stukken in het rond vliegen uithalen is er wel niet bij. Via een infraroodsignaal haal je gewoon de vliegende camera langzaam naar beneden. Je schiet het ding dus niet uit de lucht, maar in een straal naar het oppervlak. Ben je hier niet mee akkoord, kan je nog altijd een kleiduifgeweer boven halen…en vergeet ons alvast geen filmpjes van uw acties door te sturen.

You May Also Like

Waterdicht en draagbaar: de Bose Soundlink Revolve Speaker

Als Bose uitpakt met wat nieuws, zitten we altijd op de eerste rij, we ...

Renard Watches: verleidelijk, gracieus en wild

We hebben best wel wat fijne horlogemerken in België, maar als we objectief en ...

Hosting door Fraai