Met deze gitaar uit carbon ben jij komende zomer de held op de festivalcamping

Werchter 2018? Wij zijn van de partij. Onontbeerlijk naast een combi-ticket, tent en gasvuurtje is een gitaar. Werchter kennende, kan die natuurlijk wel eens vier dagen festival niet overleven. Gelukkig hebben de mannen van Klos daar iets op gevonden.
Met een behuizing van koolstofvezel is het instrument niet alleen kras-, deuk en vochtvrij, deze gitaar heeft tegelijk ook een strakke en stijlvolle look and feel. Toch is niet alles in carbon. Dit instrument houdt wel de mahonie-houten hals én brug.


En we hebben nog een voordeel ontdekt. Wat is er hinderlijker dan een uit de kluiten gewassen gitaar mee te zeulen naast die loodzware rugzak, inclusief tent en eten uit blik voor vier dagen? Wel, de boutconstructie van deze gitaar én het meegeleverde gereedschap maakt het voor jou zelfs mogelijk om het stijlvolle instrument uit elkaar te halen tijdens een verre reis. Handig én tegelijk hoef je niet bang te zijn dat ze beschadigd is bij aankomst op de wei.

Bestellen kan hier en het kost je minstens $599.
Oh ja, voor zij die willen uitpakken, in dit filmpje leer je alvast een dijk van een nummer spelen en ben jij op de camping van het festival zo maar eventjes de held rond het kampvuur. Succes!

tcoc

You May Also Like

Wanneer Adidas over het muurtje bij Gucci kijkt, krijg je dit!

Het model ‘EQT’ scheert al een hele tijd hoge toppen in sneakerland. De ene ...

Arcadetreasures: Puur jeugdsentiment!

Was jij ook een gamer, zo rond 1990? Dan zat je in die tijd ...

Must Have! Speel binnen het uur ijshockey in je tuin!

De winter komt eraan en dan gaan we altijd eens kijken of de wereld ...