Laatste beetje sensatie F1 verdwijnt nu! RIP Pitspoezen!

De enige spanning die er in de huidige F1 nog toe doet moet gewoon enkel nog de bandenspanning zijn. De tijd dat F1-coureurs nog met enige doodsverachting in de éénzitter kropen (Senna, Prost, Lauda,…) moet zowat met auto’s zijn die je nu kan bewonderen in het Provinciaal Domein van Bokrijk. En weet je wie er ook richting Provinciaal Domein Bokrijk wordt gestuurd? De pitspoezen! Weg dat laatste beetje Rock & Roll…

Reden? Formule 1 haalt de dames van de baan omdat ze verder willen met de sport. Volgens commercieel directeur Sean Bratches horen de dames niet meer bij de sport en hebben ze geen meerwaarde. “We moeten met de tijd mee”, vertelt F1-baas op haar website. U leest het goed…HAAR website! Vrouwen ondereen…een teken van jaloezie? Wie zal het zeggen…het zal in ieder geval niet meer hetzelfde zijn. Deze plaatjes zullen sowieso tot het verleden behoren…


 

tcoc

You May Also Like

Black Tape Bikini's is de zomertrend tijdens Miami Swim Week

Bij plakkerig weer hoort een plakkerige outfit Het was afgelopen week Miami Swim Week ...

Masha Hilton: de Vlaamse ‘Joker’

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Zusjes Bella en Gigi Hadid in mediastorm na deze pikante foto in Vogue!

De kans dat er in je familie een Victoria’s Secret Angel zit is zo ...