Knapste tweeling ter wereld maakt ons compleet tureluurs

Kennen jullie Mathilde en Pauline Tantot al? Met quasi zekerheid kunnen we jullie gewoon vertellen dat dit de knapste tweeling ter wereld is. En dat ze hun looks weten uit te spelen, daar zijn we dagelijks getuige van op hun sociale media.

Mathilde, goed voor 909K aan volgers op Instagram en Pauline, goed voor 475K aan volgers laten ons dan ook dagelijks heerlijke foto’s zien van zichzelf en elkaar tijdens hun reis rond de wereld.

Ze maken ons hiermee niet alleen stapelzot met hun looks, ook met hun verschillen. Urenlang zitten wij te turen naar Mathilde en Pauline op zoek naar uiterlijke kenmerken zodat we ze eindelijk uit elkaar kunnen houden. Iets in ons zegt dat we nog heel veel uren nodig hebben om dat te ontdekken…

(lees als: zo hebben wij dit althans verkocht aan ons eigen lief)

You May Also Like

Hosting door Fraai