JAMMER! Na de pitspoezen in F1 verdwijnen nu ook podium-missen uit de koers!

Morgen schiet het Vlaamse wielerseizoen opnieuw uit zijn startblokken en het zal nooit nog hetzelfde zijn. En met nooit nog hetzelfde, bedoelen we deze keer niet de pensionering van onze Vlaamse wielerheld, Tom Boonen. We nemen je even mee in de tijd…tijden die voorgoed voorbij zijn!

Peter Sagan, die bakken kritiek over zich heen kreeg na dit incidentje in 2013, zal zijn stunt alvast nooit nog kunnen herhalen. Nadat er onlangs al besloten werd om de pitspoezen uit de F1weg te halen, gaan ze ook de podium-missen uit de koers verbannen.

De miss die door Sagan in haar strakke bips werd geknepen steunt deze beslissing en laat alvast weten dat  in de huidige tijdsgeest niet meer past. Ze krijgt dan ook een nieuwe rol, die van ′Master of Ceremony’. Taak…de hele huldiging in goede banen leiden.

“Er worden inderdaad geen kussen meer gegeven en ook de bloemen verdwijnen”, liet Leye weten bij de collega’s van Radio 2 Oost-Vlaanderen. “Verder verandert er eigenlijk niet veel. Alles zal wat strakker en frisser zijn en er is nog altijd champagne. En uiteraard blijft de trofee er ook.”

Een bericht gedeeld door Maja Leye (@majaleye) op

Ze blijft dus wel nog wat hangen in het koerswereldje…

 “Ik zal de renners begeleiden en blijf ook op het podium. Ik zal het dus niet moeten missen. Het past in de tijdsgeest dat de missen verdwijnen. Of de #metoo-campagne er iets mee te maken heeft, kan ik niet zeggen.” “We waren al langer aan het denken om de podiumceremonie te veranderen. Ik heb het altijd heel graag gedaan in het verleden en zag mezelf nooit als lustobject. Het is een nieuw tijdperk en ik kijk uit naar mijn nieuwe rol.”

Moeten wij, mannen, dit allemaal met lede ogen blijven aanzien? Wij kunnen het enkel en alleen maar jammer vinden! Oh ja, en dat Maya er best mag wezen, bewijzen volgende foto’s uit haar Instagram!

Een bericht gedeeld door Maja Leye (@majaleye) op

Cover: Printscreen YouTube

You May Also Like

Doutzen Kroes deelt met ons heerlijke lingeriecampagne Hunkemöller

Het is al lang geen geheim meer…als we één vrouw onze ultieme crush mogen ...

Waarom wij houden van Paris Hilton?

Naast een knoert van een verlovingsring heeft Paris wel degelijk nog een cadeautje gevonden ...

Maak kennis met bikinimodel Gala Serré

Waar wij aan denken bij het woord Gala? Een groot feest, eventueel het one ...

Hosting door Fraai