Interview: In bad met Miss Exclusive Lauralyn Vermeersch

Zaterdag 27 januari waren we te gast op de Miss Exclusive verkiezing 2018. De winnares van deze editie is Lauralyn Vermeersch, en hoewel we het dames niet mogen vragen, hebben wij het wel gevraagd…geboren op 02 april 1991 te Wetteren. Wij kregen de kans om deze knappe dame te interviewen. Op de redactie hebben we onze koppen bij elkaar gestoken om tot overeenstemming te komen hoe we Lauralyn best omschrijven.

Lauralyn is een ambitieuze, goedlachse, sociale madam met haar beide voetjes op de grond. Iemand met een enorm groot doorzettingsvermogen die hard werkt om haar doelen en dromen werkelijkheid te maken. We stelden haar enkele vragen die naar onze mening het meest interessant waren, en uiteraard hebben we haar ook enkele typische Whatmatters-quickies voorgeschoteld.

Dag Lauralynn, proficiat met je overwinning! Had je al ervaring als model?
Ik had wel al af en toe eens voor de lens gestaan of de catwalk gelopen maar een grote ervaring als model had ik nog niet.

Toch kan je jezelf met trots de kroontjesdrager van Miss Exclusive 2018 noemen. Waarom heb je deelgenomen aan Miss Exclusive?
Ik wou graag hogerop komen in de Misswereld, daarom hield ik Miss Exclusive al een tijdje in de gaten via sociale media en het sprak me echt enorm aan. Ondanks de vele roddels die rondgingen over Miss Exclusive ben ik toch naar de casting gegaan en daar had ik meteen een topgevoel. Er heerste echt een supertoffe sfeer.

Wat waren je verwachtingen toen je deelnam aan Miss Exclusive?
Ik deed van in het begin mee aan ME om de kroon te winnen. Dat was echt mijn doel en daar ben ik ook echt voor gegaan. Maar ik verwachtte echt niets. Als je te veel hoopt en verwacht kan alles lelijk tegenvallen. Ik ben dus maar mooi met mijn voetjes op de grond gebleven en heb hard gewerkt voor wat ik wou, wat ik uiteindelijk dan ook bereikt heb.

Wat ging er in je om/ hoe voelde je je toen je te horen kreeg dat jij tot ME 2018 werd benoemd?
Als je al zo lang van iets droomt en dan blijkt die droom uiteindelijk realiteit te worden valt dat met geen woorden te beschrijven. Dat moment is het mooiste van mijn leven en zal altijd in het diepste van mijn hart zitten.

Hoe filosofisch zeg! Wat is voor jou een hoogtepunt binnen de ervaring van ME2018 ( bekroning niet meegeteld)?
De finalisten hebben mij uitgekozen als Miss Sympathie. Naast het winnen van ME is dat het mooiste voor mij.  We hebben ook vernomen dat ME een vast tv-contract heeft gekregen dat is uniek voor een missverkiezing hier in België, waardoor heeft ME dit verdient denk je?  Omdat de organisatie steeds hard werkt om van de verkiezing het beste te maken en al zijn finalisten op handen draagt. Tegen alle roddels in kan ik zeggen dat Ken echt een gouden hart heeft en enkel en alleen het beste wil voor ME.

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen, wat maakt jou nu net de sympathiekste van allemaal?
Ik ben enorm sociaal en hou er echt van om nieuwe mensen te leren kennen. Ik denk dat deze eigenschap ervoor zorgt dat ik heel aanspreekbaar ben. Ik weet ook wat ik wil. Zo is het mijn doel om het thema pesten serieus in kaart te brengen dit jaar.

Kijk, dat is mooi! Weg met het pesten! Dan komen we nu een beetje in de sfeer van de levensmotto’s…wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Pia Wurtzbach is mijn grote voorbeeld. Ze zei ooit ‘never walk with your back bend down, because that is the only time people will climb on you.’ Dus mijn motto is loop met rechte schouders recht op je doel af, werk hard, met veel passie en geef je droom nooit op.

We hebben dus net vernomen dat je een anti-pestcampagne hebt opgericht, kan je daar wat meer over vertellen? Ben je vroeger zelf ook gepest geweest?
Ik ben vroeger heel hard gepest geweest. Ik ben tot 3 jaar geleden ook echt blijven geloven wat de pesters elke dag tegen me zeiden. Dat zorgde ervoor dat ik jaren te bang was om mijn dromen na te streven en gewoon in mijn veilige schulp bleef zitten. Pas toen mijn broer ziek geworden is ben ik gaan beseffen dat het niet zo verder kon. Ik wil ook het taboe doorbreken dat professionele hulp krijgen een schande is. Dankzij de psychologe die me geholpen heeft ben ik sterk genoeg om nu deze boodschap aan iedereen te brengen met het ME kroontje op mijn hoofd.

Waarom moeten we je volgen op de social media?
Het geeft mij enorm veel energie om te zien dat mensen mij echt appreciëren om wat ik nu doe. Al die positieve comments doen mij zo’n plezier. Dus als je zin hebt om mijn campagne te steunen of gewoon mijn jaar als ME wil volgen, kom gerust een kijkje nemen.

Wat is de meest opvallende reactie die je op je overwinning  hebt gekregen?
Iemand reageerde dat ik nooit gepest geweest ben maar dat ik zelf een pester ben. Gelukkig sta ik ondertussen sterk genoeg in mijn schoenen om dat te filteren. Mocht ik nog eens weten wie die persoon is zou ik haar nog kunnen aanspreken. Maar nu denk ik dat het gewoon om een verzuurde bitch gaat :p

Heb je een vriend? Hoe gaat hij om met het leven naast DE Miss Exclusive 2018?
Ik ben mijn vriend enorm dankbaar. Hij gunt mij alles en zaagt nooit omdat ik zoveel weg ben. Hij steunt mij door dik en dun.

Wat moet een man doen om jou te verleiden en te behagen?
Gewoon zichzelf zijn. Ik haat dikke nekken of mannen die opscheppen.

Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik werk in Antwerpen. Er zijn zoveel leuke zaakjes daar. Vooral rond het MAS kan je mij veel terugvinden. Voor een gezonde lunch ga ik langs bij Munch superfood of Break point. Maar het allerliefste eet ik gewoon een frietje van Trappeniers Foodservice.

Wat is je favoriete zonde?
Frietjes van de frituur, dat is voor mij een echte verleiding.

Wat is je ambitie naar de toekomst toe?
The Sky is zeker niet mijn limit. Ik wil dit jaar zoveel mogelijk mensen inspireren met mijn verhaal. Succesvol zijn in mijn job en als Miss Exclusive is mijn hoofddoel geworden.

Ok! Voor je gaat hebben we met jou nog een paar pittige vluggertjes…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Mijn avondjurk van Leo Almodal. Een Filipijnse designer.

Mijn ultieme crush is…Mister Grey

Size Does of Doesn’t matter…zeker weten wel!

Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn benen
En met die benen mag je nu gaan lopen! Bedankt voor je tijd en heel veel succes in je Miss Exclusive-jaar!Wij blijven je alvast volgen! Volgen kan, Facebook en Instagram!
Credits: Lauralyn Vermeersch/Ken Stevens/Miss Exclusive

 

You May Also Like

Bomberbike, veldrijden voor venten!

Spartacus Run meets moutainbike Gladgeschoren benen en een zeer pijnlijke anus, zo bekijken we ...

Stemmen in België…Kurkdroog zorgt voor hete standjes! (Video)

Als dit de referentie van stemmend België is… Wordt de torenpoepburgemeester alvast terug verkozen ...

Bloedmooie Emily Ratajkowski geeft Tinder-tips! (Video)

Zo scoor je een topmodel… Kerst…niet altijd de meest gezellige periode voor singles. Alleen ...

Hosting door Fraai