Hollywood investeert in drank! Nu ook een Ryan Reynolds Gin…

Drake, P. Diddy, Jay Z. of George Clooney…ze boeren niet alleen goed met hun muziek of film…je kan het ook letterlijk nemen…het zijn ook wijn- of champagneboeren. Hoogtijd voor Ryan Reynolds, ex van Scarlett Johansson en huidig echtgenoot van Blake Lively om niet achter te blijven en te investeren in drank. En wat is er hip in The Hills? Gin.

Aviation, het gin merk uit Portland Oregon zocht een overnemer en de acteur die je ongetwijfeld kent uit X-Men, Deadpool of Safe House aarzelde geen seconde en kocht de hele stokerij. “If you think all gin tastes the same, you’d be mistaken,” zei hij. “Aviation is in a completely different league and I couldn’t be prouder to be a part of the company.”
Voor de kenners met de grootste smaakpapillen…De Aviation wordt gemaakt door House Spirits Distillery, een kleine distilleerderij uit Portland Oregan en is gemaakt met onder andere kardemom, koriander, lavendel, anijs en sinaasappel. Klinkt alvast niet slecht! Santé!

 

I own nothing in this photo. Except that gin company. @aviationgin

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

tcoc

You May Also Like

Met Nespresso gaan we een bloedhete zomer in

Uiteraard kan je met Senseo al een eind komen, maar als je ons thuis ...

Tonic met een vleugje Ibiza…Sergio Herman lanceert hem!

Ibiza, Gin&Tonic en eten op sterrenniveau. Dan heb je als forensisch expert(e) alvast een ...

Vleesvervangers nemen het over!

Wij lieten gastblogger en echte foodie Zafar Jehat aan het woord… Het zal je ...