Hair Bra: Dit fenomeen op sociale media kan ons wel bekoren…

Mensen die ons al wat langer volgen weten dat wij op onze sociale media van tijd tot tijd wel eens een blockje aan ons derde been hebben. Het zou dus niet de eerste keer zijn wij voor een dag, week of zelfs maand geweerd worden op Facebook of Instagram omdat we net iets te ver zijn gegaan in de ‘nude policy’ die Facebook of Instagram beheerst. Gelukkig hebben wij profielen genoeg om onze pagina dagelijks te voorzien van de laatste nieuwtjes, weetjes en soms ook gewoon knappe verschijningen.

Die knappe verschijningen zijn het ook beu dat er hier en daar geen borst of blote kont mag gezien worden. Niemand smukt zijn foto’s dan ook graag op met emoticons op de tepels of een lachend kakje aan de kont. Hoe lossen sommige supermodellen het dan op? Heel simpel…ze laten het haar groeien tot er een natuurlijk ‘Bra’ de ietwat intiemere zones bedekt…bij deze…de hair bra. Dat wij fan zijn, hoeven we jullie alvast niet te vertellen…

You May Also Like

Space Kitty brengt ons in hogere (atmo)sferen…

Tevergeefs proberen we al een aantal jaar af te zakken naar het festival Burning ...

Yentl Keuppens, onze Pink Ambition

We geven het toe, uiteraard zijn we stiekem fan van Pink Ambition. De wereld ...

Jade Foret heeft nog niets aan stevigheid ingeboet!

Zegt de naam Jade Foret je niets? Zonde! Dit Belgische model wist in een ...

Hosting door Fraai