Golfster Paige Spiranac is één van de sterren van Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018

Straks is het zover en dan komen we er ongetwijfeld uitgebreid op terug! Aangezien wij in ons land helaas geen stomende badpakkenspecials meer hebben, moeten we uitwijken naar de andere kant van de Atlantische Oceaan. Daar vinden we de heren van Sports Illustrated die jaarlijks de mooiste vrouwen en bekende sporters voor de lens halen. Eén van de supersterren dit jaar is Paige Spiranac, de bekende golfster die bekender is om haar looks dan om haar golfprestaties. Hoewel…


Met meer dan een miljoen volgers op Instagram zet ze de golfsport dan ook nog eens lekker op de kaart. Ook het beeld dat golf enkel voor rijke stinkerds is met de pull over de schouders is echt wel verleden tijd. Wij slaan alvast een golflesje of een ‘Hole in One’ met onze eigen stick met deze knapperd zeker niet af! Laat dat duidelijk zijn!

This was such a hard secret to keep! But I’m so honored and humbled to be included in #SISwim 2018! This issue is about self-love, empowering women, body positivity, and encouraging everyone to be kind. Women face so much pressure every. single. day. to look, act, and talk a certain way, and it is so difficult trying to figure out what you “can” and “should” be. It’s taken a long time, but I’m proud of my body! I’m proud of who I am! I’m proud that I can be strong, smart, AND sexy! SI Swim embraces ALL women, no matter what, and just wants them to feel loved. You should feel loved and powerful and unapologetically YOU! And don’t let ANYONE tell you that you’re not perfect just the way you are. Thank you to @mj_day and the whole team for believing in me and letting me share my story. You’ve changed my outlook on life and let me know it’s okay to love my body❤ #siswim

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee) op


Credits cover: Instagram Paige/SI

You May Also Like

Heel puik, die Romy Stuik

Friesland, het doet ons dromen. Vaag herinneren we ons Twarres, met hun onbegrijpelijk gebrabbel. ...

Paaseitjes rapen met sexy Eden Rambo (Video)

Rambo en Pasen…wij vonden niet direct een link buiten dan misschien het feit dat ...

Alsof de tijd heeft stilgestaan…Ellen Petri

Nog minstens even knap en strak als vroeger! Een bericht gedeeld door Ellen Petri (@ellenpetri) ...

Hosting door Fraai