Fans van M&M opgelet…hier is de chocopasta!

Had je vanmorgen ook geen inspiratie wat op je pistolet te smeren? Ben jij die speculoospasta ook beu? Kan je een stukje chocolade wel smaken en ben jij heel toevallig fan van M&M’s? Wel, we waren vorige week in Engeland en vonden er dit in de rekken!  
De chocopasta, geproduceerd door het bedrijf Mars, zal proeven als een gewone choco maar je gaat er wel kleine M&M-stukjes in terugvinden. Wij denken dat deze fantastische uitvinding niet lang enkel in Engeland zal terug te vinden zijn. Het zal een kwestie van maanden, misschien wel weken worden dat de M&M chocopasta Het Kanaal of de Noordzee zal oversteken.

tcoc

You May Also Like

De wereld door je slokdarm

We kenden al X factor, xxx films en nu ook X-gin, bij Whatmatters zijn ...

Een bitter bijouke!

Van feest naar feest, van invitatie naar invitatie. Toen we amper 2 maanden geleden ...

Johnnie Walker komt met 50-jaar oude blend en het kost je een fortuin!

Johnnie Walker Masters’ Edition Whisky moet je leren drinken. Misschien is het dan ook ...