Eindelijk, Monopoly voor echte valsspelers!

Break The Rules!

Wie herkent dit niet? Je bent thuis of op café een spelletje Monopoly onder vrienden aan het spelen, alles verloopt smooth, drankje erbij, een portie warm gemend op tafel tot plots de chicken nuggets, frikandellen en gefrituurde loempia’s de kamer rondvliegen…iemand speelt vals en de sfeer is verpest!

Vanaf nu kan het, beter zelfs, HET MOET!  de Monopoly Cheaters Edition. In deze editie dien je juíst vals te spelen en de regels te breken…of zoals Senior Vice President van Hasbro gaming, Jonathan Berkowitz, vertelde aan Insider:

“A recent study conducted by Hasbro revealed that nearly half of game players attempt to cheat during Monopoly games, so in 2018, we decided it was time to give fans what they’ve been craving all along – a Monopoly game that actually encourages cheating.”

Wij zijn alvast benieuwd of je in de cheat editie ook nog extra vals kunt spelen…

You May Also Like

2 rugzakken om mee uit te pakken!

Festivals, tripjes naar het strand, een pretpark met de kids, af en toe en ...

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

Deze gitaar is een ode aan de Ford GT40

Laat die keiharde rockmuziek maar knallen uit de boxen Een kleurencombinatie van babyblauw en ...

Hosting door Fraai