Dikker, sneller, luider…Range Rover Velar Lumma CLR GT

Nooit gedacht dat we bij het automerk extra superlatieven in de zin van dikker, sneller en luider zouden gebruiken. Het is namelijk gewoon al een heel dikke auto. Maar met dik is nog niet genoeg gingen de jongens bij Range aan de slag met de vorig jaar gelanceerde Range Rover Velar.

Eerst en vooral werd de motor aangepakt en genereert deze meer power op de 4 wielen, wielen die dan ook nog eens een paar maten groter werden. Verder een heerlijke carbon-look, uit de kluiten gewassen bumper, een aerodynamische splitter en een luide sportuitlaat waarvan menig Johnny’s spieren doet groeien en nooit nog een blauwe pil moet slikken.
Oh ja, voor hem in je garage te stallen, heb je ook een dikke portefeuille nodig…
Credits: Lumma-Design

You May Also Like

Nog krachtiger! BMW lanceert M8 Competition

Nog sneller… Recent onderzoek heeft uitgewezen dat BMW-rijders het snelst van auto wisselen. Niet ...

Wordt deze Fisker een Tesla-killer?

‘Surprise, You didn’t see this coming!’ Met deze woorden aan Elon Musk werd tijdens de Consumer ...

Hosting door Fraai