Deze heerlijke dames schitteren in Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018

We hebben er eventjes op moeten wachten en af en toe werden we erg warm, of zeg maar heet, gemaakt met enkele teasers maar nu is het zover…de badpakkenspecial van Sports Illustrated is uit en het is wederom een waanzinnig mooi pareltje geworden.

Op de cover staat Danielle Herrington die van niemand minder dan Tyra Banks te horen kreeg dat ze het cover model 2018 is geworden. Verder was er nog Genie Bouchard, Alexis Ren,   Paige Spiranac, Lais Ribeiro, Kate Bock, Camille Kostek, Hailey Clauson, Robin Holzken en ander lekkers…
Hier alvast een paar van onze favorieten…Geniet ervan heren!

Cover: Giphy

tcoc

You May Also Like

Esmee, de ravissante fotografe achter X-Gin!

Als er één drankje is waar wij nog altijd niet genoeg van kunnen krijgen, ...

Kyla Grandy: weinig woorden nodig!

We mogen dan niet echt wild worden van de Ford wagens, dat is wel ...