Deze Berlijnse loft mixt geniaal oud met nieuw

Berlijn is een hippe stad. Onze favoriete wijk in de stad met de bekendste muur ter wereld is Prenzlauer. Kenmerkend voor deze wijk zijn de vele historische panden. Panden die de laatste jaren mooi onder handen worden genomen door projectontwikkelaars en (interieur)-architecten, zoals de geniale heren van Asdfg Architekten. In dit 170 jaar oude pand hebben deze heren hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

Op basis van originele tekeningen uit 1844, is dit pand volledig hersteld. Ruige, lichte stenen vormen de basis voor een strakke minimalistische vorm van dit appartement. Ook de trap gooit hoge ogen. Verder zorgen de hoge plafonds voor een echt loft-gevoel. 

You May Also Like

Met Whatmatters naar Bloemendaal aan zee!

Zin om de teentjes in het zand te steken? Geen tijd of roebels om ...

Een flinke dosis cafeïne

Wakker worden, kreunen, ons uit het bed hijsen, koffie zetten en beginnen schrijven/mails lezen. ...

Padel…Tennis en Squash in een nieuw jasje!

Sport…we geven het toe, onze redactie is niet zo goed bezig het laatste jaar. ...

Hosting door Fraai