Deze Berlijnse loft mixt geniaal oud met nieuw

Berlijn is een hippe stad. Onze favoriete wijk in de stad met de bekendste muur ter wereld is Prenzlauer. Kenmerkend voor deze wijk zijn de vele historische panden. Panden die de laatste jaren mooi onder handen worden genomen door projectontwikkelaars en (interieur)-architecten, zoals de geniale heren van Asdfg Architekten. In dit 170 jaar oude pand hebben deze heren hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

Op basis van originele tekeningen uit 1844, is dit pand volledig hersteld. Ruige, lichte stenen vormen de basis voor een strakke minimalistische vorm van dit appartement. Ook de trap gooit hoge ogen. Verder zorgen de hoge plafonds voor een echt loft-gevoel. 

You May Also Like

REAL ESTATE in de kijker – Penthouse Antwerpen

Deze week gaan we resoluut voor een penthouse in onze eigen stad Antwerpen. Waarom? ...

De nieuwste Nike van Kobe Bryant

Sneakers, je kunt de nieuwe modellen simpelweg niet bijhouden. Ons credo om te selecteren ...

Iedereen zijn wijnabonnement!

Lieten we je bij Whatmatters enkele weken geleden nog kennismaken met Whisky via een ...

Hosting door Fraai