Damn…mooiste op aarde is zopas getrouwd…

Of toch zeker één van de mooiste…
Onze week kon niet slechter beginnen. Na een dag vol file en barkoud weer kwamen thuis in de hoop een goede hete douche te nemen. Helaas…net voor we de hete douchestraal wilden trotseren kregen we een ijskoude douche. We ontdekten dat één van onze favoriete modellen aller tijden, Emily Ratajkowski in New York in het geheim is getrouwd met de 26-jarige Sebastian Bear-McClard.

Nu ze geringd is, hopen we echter wel dat dit geen invloed heeft op haar werk. Wat zouden we het jammer vinden dat we Emily Ratajkowski, of is het ondertussen Emily Bear-McClard, niet meer in haar mooie zelve zouden kunnen bewonderen als één van de zeven wereldwonderen op Instagram. Bij deze…nog een paar hete gifjes alvorens we ze voor eeuwig in handen van gelukzak Sebastian geven… 

💫

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op


 
 
 
 

You May Also Like

Marina Mendes is de fitte Latina waar wij van dromen

M&Mmmmh… We hebben het vandaag niet over de geel, blauw, rood of bruine chocolade ...

Lien van Kets is gek van mode…

Dat het Missverkiezing tijd is zullen we geweten hebben. De mailbox puilt uit, Facebook ...

Gekrulde Texaanse ex van Floyd Mayweather maakt onze maandag goed

En dinsdag, woensdag,… Laten we stellen gewoon heel de week… We hebben het over ...

Hosting door Fraai