Damn…mooiste op aarde is zopas getrouwd…

Of toch zeker één van de mooiste…
Onze week kon niet slechter beginnen. Na een dag vol file en barkoud weer kwamen thuis in de hoop een goede hete douche te nemen. Helaas…net voor we de hete douchestraal wilden trotseren kregen we een ijskoude douche. We ontdekten dat één van onze favoriete modellen aller tijden, Emily Ratajkowski in New York in het geheim is getrouwd met de 26-jarige Sebastian Bear-McClard.

Nu ze geringd is, hopen we echter wel dat dit geen invloed heeft op haar werk. Wat zouden we het jammer vinden dat we Emily Ratajkowski, of is het ondertussen Emily Bear-McClard, niet meer in haar mooie zelve zouden kunnen bewonderen als één van de zeven wereldwonderen op Instagram. Bij deze…nog een paar hete gifjes alvorens we ze voor eeuwig in handen van gelukzak Sebastian geven… 

💫

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op


 
 
 
 

Unibet

unibet

You May Also Like

Temptation Island…Meedoen of niet? Het antwoord van Jill!

De kogel is door de kerk. Vier start volgend jaar alvast met een nieuwe ...

Mariska Riedijk houdt van brandend rubber…

Tijgers kennen we, poezen ook, maar pitspoezen een stuk minder. Vaak zijn het ravissante ...

Vergeet NFL…LFL is wat mannen echt boeit!

Eén keer per jaar zijn wij geïnteresseerd in American Football of beter gekend onder ...