Conor McGregor krijgt (waarschijnlijk) revanche tegen Floyd Mayweather!

Qua aandacht, publiciteit en geld was het gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor afgelopen jaar sowieso één van de of misschien wel de grootste voltreffer in een rijke boksgeschiedenis. De Ierse durfal had dan ook de guts om als MMA-fighter de ring in te gaan tegen de onklopbare wereldkampioen (50 winst / 0 verlies) boksende big spender.
Maar een boksring is natuurlijk geen UFC-ring en dus daagt de sterke Ier dan ook zijn Amerikaanse vechtvriend uit voor een gevecht op zijn vertrouwd UFC-terrein. Wat blijkt, Floyd ziet hier wel graten (of dollars) in en staat er niet weigerachtig tegenover. Gareth A. Davies, zowat de grootste bokscorrespondent in The UK (The Telegraph) liet al verstaan dat mensen in Mayweather’s kamp zich bezighouden met discussies om de controverse werkelijkheid te maken. Er circuleren ondertussen dan ook bedragen van om en bij de $500 miljoen, iets waar Floyd wel oren naar heeft.

Credits cover: YouTube

You May Also Like

Temptation Island…Meedoen of niet? Het antwoord van Jill!

De kogel is door de kerk. Vier start volgend jaar alvast met een nieuwe ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 1

Gangsters …. Sla de krant (of de digitale versie of TV of eender welk ...

Hosting door Fraai