BMW licht tipje van de sluier op over nieuwe 8-serie (foto's)

Elk moment kan het gaan gebeuren, de voorstelling van de nieuwe 8-reeks van BMW. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen nadat de Duitsers uit Beieren al lieten weten dat deze 8-serie elk model in hun huidig aanbod gewoon zal overtreffen. Luxe, uitstraling en innovaties zijn de drie sleutelwoorden die de jongens uit München ons nog, samen met de eerste foto’s nog meegaven.
Helaas is de auto op de foto’s nog wat gecamoufleerd maar de lijnen worden wel duidelijk. De nieuwe 8-serie zal geproduceerd worden in vier verschillende modellen. Naast de 8-serie Coupé zal er ook een Cabrio, een M8 en een GTE worden ontwikkeld. De eerste, de Coupé, zal vermoedelijk z’n opwachting maken tijdens de Autoshow van Genève. Wij zijn benieuwd!

tcoc

You May Also Like

Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ...

Het nieuwe vlaggenschip van Audi: De A8

BMW, VW, Mercedes-Benz en Audi, eigenlijk heb ik ze de afgelopen jaren allemaal al ...

De Blast C5 Ultimate: de snelste kart ter wereld

Mannen en speeltjes, ze krijgen er niet genoeg van, althans wij toch niet. Anders ...