Alexis Ren is Sports Illustrated Rookie of The Year 2018

Aangezien wij in België (en Nederland?) jammer genoeg geen badpakkenspecials meer hebben (RIP ‘P’ en ‘Ché’) moeten we het wat verder gaan zoeken. Vast op ons speurneuslijstje staat met zekerheid de Swimsuit Edition van Sports Illustrated. Prachtige modellen of bekende sportvrouwen vechten jaarlijks voor een plaatsje op de cover. Elk jaar opnieuw zijn er nieuwe gezichten, of zoals wij ze wel eens graag noemen, groentjes…

Met Haley Kalil en Kamille Kostek (Super Bowl WAG) in het lijstje is de concurrentie van meisjes die nog groen achter de oren zien dan ook moordend. Niettegenstaande is de award voor Rookie of The Year 2018 netjes bedeeld aan Alexis Ren, een 21-jarig model, geboren en getogen in Santa Monica, Californië, met een trouwe aanhang van maar liefst 12 miljoen volgers op Instagram. Haar uiterlijk, dat gevormd is uit Duitse en Kroatische invloeden is zo onweerstaanbaar mooi dat het nog erg moeilijk te beschrijven valt. Wij kunnen deze award best appreciëren…kijk maar mee!

Show that ass girl 😜

Een bericht gedeeld door ALEXIS REN (@alexisren) op


Credits cover: Instagram Alexis Ren

tcoc

You May Also Like

Leentje Jorissen is gulzig in alles!

Toen we Leentje contacteerden was zo nog Miss Limburg. Ondertussen is een anders schone ...

Kim Kardashian gaat (weer eens) naakt!

Ze gooit wederom haar lichaam in de strijd om iets te verkopen… Het is ...

'A wie?' Discobaaramoeder!

Eerlijk, we dachten origineel te zijn, maar dat was even buiten de massale persbelangstelling ...