8 tips voor u getest! Dit windt een vrouw op!

Van nature uit zijn mannen, net zoals bij zoveel zoogdieren de jagers. Dat het libido in de meeste gevallen dan ook wat hoger ligt bij ons, mannen, is niet onlogisch. Het is trouwens ook wetenschappelijk bewezen. Maar hoe zorgen we ervoor dat de vrouw in kwestie ook wel wat zin krijgt? We kwamen uit bij een aantal tips die we op onze eigen wetenschappelijke manier getest hebben en die dus wellicht wel het uitproberen waard zijn.


 

Tip 1: Foto’s van je partner

thumb_sexting-on-her-phone_1024

Foto’s van je partner activeren het deel van de hersenen waar dopamine wordt aangemaakt. Dopawat? Gelukkig hebben we een medisch geschoold lief vertelt ze ons dat dit de stof is in je hersenen die je blij maakt. Mocht je geen partner hebben, dan heeft dit helaas weinig zin. Mocht je wel op zoek zijn naar een manier om je dame in the mood te krijgen stuur wat foto’s door van jezelf, check ondertussen wat foto’s van haar en zie wat er gebeurt. Wij hebben alvast de koe bij de horens gevat en gedurende de hele avond foto’s in het rond gestuurd. Wat er gebeurde? Wat uw redacteur betreft, dat lees je in tip 2…

Tip 2: Seks buitenshuis

thumb_CMft4KfWEAA87TY_1024

Er schijnt een correlatie te zijn tussen nieuwe plekken en seksueel verlangen. Dus als je het ergens anders doet, kan dit de eentonige tussen-de-lakens seks weer nieuw leven inblazen. En ver hoef je er niet voor te gaan en je hoeft er ook geen duur hotel voor te boeken…dat verlaten zandweggetje op 500m van je deur kan net spannend genoeg zijn. Het gaat er gewoon om dat je het eens ergens anders doet dan in je eigen slaapkamer of eigen huis. Onze hinde knikt bevestigend en ja hoor…ook bevredigend.

Tip 3: Uw zweet

thumb_man-sweating-after-exercise_1024

Bewegen, sporten,…zodra er zweet aan te pas komt zit het stoppelbaard (wij hebben geen snor, nvdr)! Hoewel ze waarschijnlijk even terugtrekt bij het aanvoelen van je bezwete lichaam zal ze snel anders piepen. Wanneer zij uw natuurlijke lichaamsgeur ruikt activeert dit ook haar seksuele verlangen. Waarom? Omdat vrouwen nou eenmaal houden van sterke, werkende mannen. En zweet? Dat is het resultaat van al dit harde werk. Onze hinde bevestigt trouwens dat ze het zweet van uw redacteur niet als zijnde stinkend ervaart in tegenstelling tot andere zwetende mannen…bij deze…wederom een bevestigende tip!

Tip 4: Yoga

thumb_beckhams-couples-yoga_1024

Deze hebben we gepikt bij David & Victoria Beckham. Zowel voor mannen als vrouwen schijnen yoga-oefeningen het libido te verhogen. Partner-Yoga schijnt zelfs de intimiteit te herstellen of verbeteren tussen koppels (die even in een zware tijd zitten). Uw redacteur en zijn hinde zijn in tegenstelling tot David en Victoria Beckham niet overtuigd. De lenigheid van een plank (met allebei bijna een lengte van 1m90) speelt ons wel degelijk parten. Toch schieten we het niet af en valt deze tip alvast te proberen.

Tip 5: Indiaas eten

thumb_taj-mahal.dVtCp_sld_1024

In Indiaas eten zitten kruiden/specerijen als saffraan, die zorgen voor een toenemende bloedcirculatie en dat zou kunnen helpen bij de opwinding. Alles met mate, natuurlijk, want te veel spicy eten is natuurlijk nefast voor bepaalde zaken onder de lakens…niemand zit te wachten tijdens het voorspel op vurige lippen of gloeiendhete tong…en dan zwijgen we nog over de smaak van sommige vochtige substanties die de smaak van eten wel degelijk voor een stuk doorgeven. In ieder geval zitten we vandaag bij een Italiaan en zal dit vannacht nog wel meevallen.

Tip 6: Komkommer

thumb_Eighth-Grade-Teacher-Suspended-For-Teaching-Students-Oral-Sex-Techniques-Using-Cucumbers_1024

Dat komkommer zorgt voor opwinding heeft niets met de suggestieve vorm te maken. De geur van komkommer zou voor vrouwen opwindend zijn. Voor ons mannen is deze dat overigens niet. Wij schijnen volgens wetenschappers wat meer beweging onder de gordel te krijgen door de geur van pompoentaart. Uw redacteur kan dit niet bevestigen daar hij geen fan is van een pompoentaart maar ondertussen bestelt hij  voor zijn hinde wel een Gin-Tonic met daarin een schijfje komkommer…je weet maar nooit!

Tip 7: Een Café-latte

thumb_sexy-latte-art_1024

Een latte doet blijkbaar meer dan je ochtendhumeur wegtoveren. Het wordt nu namelijk ook gelinkt aan verlangen. En mocht dit niet kloppen, dan zorgt de cafeïne er altijd nog voor dat jullie genoeg energie hebben om samen ‘activiteiten’ te ondernemen, in plaats van op de bank te ploffen. Weet wel dat dit enkel kan dienen voor mensen die geen probleem hebben met lactose. Uw redacteur laat de ‘Latte’, rekening houdend met zijn lief, alvast aan zijn neus voorbijgaan.

Tip 8: Watermeloen

thumb_watermelon-bath-640x427_1024

Volgens experts bevatten watermeloenen het aminozuur arginine. Arginine zorgt voor een betere bloedcirculatie. Wederom onder de gordel, wat het libido weer verhoogt. Nu snappen we ook ineens al die modellen die op Instagram constant watermeloenen binnensmikkelen.

Dit waren de tips, die we deels zelf hebben getest en deels in wat wetenschappelijke schrijfsels (onze vrienden van manners.nl bv) hebben opgezocht. Het klinkt allemaal erg logisch en eenvoudig, maar nogmaals: wat ons betreft moet je zelf maar even deze tips in praktijk omzetten en testen op werkzaamheid. Moesten wij nog iets zijn vergeten, of heb je de ultieme tip? Laat het ons dan alvast even weten! Succes!


 
Credits: Pinterest/Giphy
 

You May Also Like

Margot Robbie speelt mevrouw 'Playboy'!

We zijn nog niet helemaal bekomen van het verlies van ons stichtend voorbeeld, zijnde ...

Kent je lief de Grapefruit blowjob al? Lekker juicy!

Je hebt ‘De raad van Tante Kaat’ maar vergeet vanaf nu Kaat. We hebben ...

Hosting door Fraai