7 tips om dit weekend een vrouw te verleiden

Niet dat we superhelden waren in onze jonge tijd, maar toch … Ergens zullen we af en toe toch iets goeds hebben gedaan in een niet al te ver verleden, want over aandacht hadden we als vrijgezel nooit te klagen. Omdat het jammer is om deze kennis niet te delen, nu we er zelf geen fluit meer aan hebben, delen we deze met jullie, onze waarde lezers.  7 redelijk evidente pointers, om kans op succes te maken bij de deerne van je dromen. En nee, deze tips komen niet enkel en alleen uit onze koker. Doe er jullie voordeel meen en succes!

7 tips om een vrouw te verleiden

Wees geduldig

Rome is niet op één dag gebouwd en een echte jager zit soms dagen in zijn schuilhut zonder ook maar één schot te lossen. Vrouwen verleiden vraagt vaak een geduldige aanpak. Een al te directe aanpak werkt vaak averechts, tenzij je enkel op een one night stand uit bent natuurlijk. Maak oogcontact, geef signalen af, maar ga niet als een freak liggen staren, voor je het weet kan je het op het politiekantoor gaan uitleggen. Ook ongevraagd haar naar huis volgen is ziek, niet schattig. Zorg dat ze zich comfortabel blijft voelen en doe niet te pusherig. Je hebt nog andere opties … niemand wil het kneusje van de klas.

 Straal zelfvertrouwen uit
Jij kan de wereld aan, jij weet van aanpakken, jij hebt succes en krijgt heel wat aandacht, ook al heb je geen nagel om aan je gat te krabben. Let wel, hou het spontaan, te glad is een echte afknapper. Loop ook niet op te scheppen met eerdere veroveringen, breek geen andere vrouwen af en het aantal vrouwen dat je al hebt gehad is een te mijden onderwerp. Enkel de Whatmatters redactie kwam daar in vervlogen tijden mee weg, maar dat is niet iedereen gegeven.

Zorg voor sfeer en gezelligheid

Bel Spaas maar op, want kaarsen ga je nodig hebben. Misschien kan een zeemzoete charme-zanger ook nog wel geregeld worden. De reden? Vrouwen zijn onzekere wezens, en zijn dus niet gek van felle lichten. Kaarslicht is dus het perfecte alternatief! Bovendien toon je je romantische kant, dat je achteraf alsnog faliekant door de mand valt, zijn zorgen voor later.

Ga op zoek naar overeenkomsten en luister

Ok, je mag dan al heel wat meegemaakt hebben en boeiend kunnen vertellen, je gaat haar laten praten. Bovendien ga je op zoek naar overeenkomsten, gemeenschappelijke interesses en onderwerpen. Dat tegengestelden elkaar aantrekken, mag dan wel gezegd worden, wij geloven er niet echt in.

Laat haar lachen
Zie je eruit als een klein draakje? Niet getreurd, als je onvoorstelbaar grappig bent, maak je bij heel wat vrouwen alsnog een goede kans. Humor breekt ijs. Zorg wel dat ze met je humor lachen en niet met jou zelf, kleine nuance. Let wel, je rammelt geen moppenboek af, dat werkt dan weer eerder in de negatieve zin. Net als belachelijk hard lachen met je eigen spitsvondigheden overigens.
Focus niet enkel op haar looks
Ze mag er dan uit zien als de gemiddelde babe op Whatmatters, focus niet enkel daarop. Je komt nogal snel heel oppervlakkig over. Maak complimentjes, maar niet alleen over haar uiterlijk. Prijs haar karakter, gevatheid en/of humor en je scoort veel betere punten. MAAR uiteraard verlies je haar looks niet uit het oog. De meeste knapperds weten dat heus wel van zichzelf, maar willen alsnog bevestiging.

Geef haar wat lucht

Vroeger wilde een vriend van ons, al wel eens een strategische klem zetten. Het arme schaap kon geen kant op. Hoewel dit miraculeus genoeg af en toe goed uitpakte, is dit toch niet de beste aanpak. Dring je niet op, maar plaag subtiel. Stuur geen duizenden berichten, smeek niet en zoek niet constant de aandacht op. Je bent geen 5 jaar meer. Niets zieliger dan te opdringerig en plakkerig overkomen. Geef haar de ruimte en de rest volgt vanzelf. Of je Tindert er op los, dat kan ook natuurlijk.

 
 

You May Also Like

BEWEZEN: Twee keer per week met je maten op café maakt je gezonder!

Sporten, op je eten letten, voldoende fruit en groenten (lees vitaminen) eten,…het draagt allemaal ...

10 weetjes over pornofilms! (NSFW)

Jens en Dennis Black Magic, het lijken soms broers. Ok, dat is misschien wat ...

Dit vinden vrouwen belangrijk bij een mannenlichaam!

Lig je je als een gek af te beulen in de fitness om indruk ...

Hosting door Fraai