Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd weet je dat het maar om één ding draait…commerce, advertenties en betalen om gezien te worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze bij Instagram afgelopen jaren een paar minder gesmaakte aanpassingen hebben gedaan. De chronologische tijdlijn die werd vervangen door een gefilterde (lees als welke interesses kunnen we koppelen aan gesponsorde berichten) en een aantal functionaliteiten van de concurrentie, zoals Snapchat, werden naadloos gekopieerd en overgenomen. Het pure waar liefhebbers van het eerste uur, die soms gewoon Facebook om die reden bij het huisvuil hadden gezet, is weg.

Hoogtijd dus om een alternatief te hebben, moeten de jongens en meisjes achter ‘Vero’ gedacht hebben en ze ontwikkelden een geheel nieuw sociaal platform. Hier kan je als gebruiker alles plaatsen wat je maar wilt: foto’s en video’s, films, tv, muziek, boeken of zelfs locaties. Voordeel, je beheert je eigen netwerk geheel zelf!

Verder heeft Vero nog wel een chronologische tijdlijn en hoef je je geen zorgen te maken over gesponsorde content. Bedrijven kunnen bij ‘Vero’ niet betalen voor beter bekeken berichten of advertenties. Er is ook geen algoritme dat betaalde posts bovenaan plaatst. Sociale media in zijn puurste vorm dus!

Doel van Vero is sociale media weer positief te maken, al het negatieve achter zich laten en de gebruiker op zijn gemak te laten voelen. Wij hebben hem alvast gedownload!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

WOII wordt opnieuw decor van nieuwe Call of Duty

Grote gamers zijn we niet. Maar we bekennen, we gooien onze pedagogische en vaderlijke ...

The best of both worlds!

Een heerlijk glas rode wijn weten we bij Whatmatters wel te pruimen en ook ...

JA! Er komt eindelijk een TOP GUN 2!

31 jaar geleden, in 1986 om precies te zijn zette één film de wereld ...

Hosting door Fraai