Niet meer dan publiciteitsstunt: Usain Bolt gaat NIET voetballen!

Het is te zeggen…toch niet op professioneel niveau.

De carrièreswitch van de snelste man op deze aardkloot is dus niet datgene wat wij allemaal al gehoopt hadden. Wij zagen in onze dromen deze man al een sprintje doen tegen Cristiano Ronaldo in de finale van de Champions League 2019, Manchester United – Real Madrid. Niet dus, het wordt een benefietmatch op de grasmat van Manchester United, Old Trafford tegen onder andere zanger Robbie Williams.

Nochtans had de snelle man nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij zichzelf wel ziet als een  aanwinst voor vele profclubs. Hij heeft er ook even getraind, onder andere bij de Afrikaanse club Mamelodi Sundowns. Het was ook daar dat hij bekendmaakte dat hij getekend had bij een club. Waar heeft hij dan voor getekend? Wel, voor Soccer Aid World XI, een team dat op zondag 10 juni een match zal spelen voor UNICEF. Geen Crsitiano Ronaldo of andere wereldvoetballers…wel oude gloriën, artiesten of andere bekendheden…Jammer!

Cover: Twitter

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

The Ark Cruise Part II: Wie gaat er mee?

Helaas hebben we de vorige editie aan ons moeten laten voorbijgaan, daar we zelf ...

Waan je een superheld op het veld

Beide redacteuren van Whatmatters konden/kunnen op recreatief niveau best aardig tegen een balletje trappen. ...

5 tips om elk potje poker te winnen!

Nee, doorwinterde pokeraars zijn we niet bij Whatmatters. Als we ons dan eens aan ...

Hosting door Fraai