Marvel-fans opgelet! Hier is de Spiderman watch!

Maar voor je denkt dat je deze effe kan aankopen bij de plaatselijke juwelier…het gaat hier echt wel om een erg exclusieve en gelimiteerde versie.

Even een korte geschiedenis…dit is een aparte horloge en als het aankomt op aparte horloges, dan doet de naam van Romain Jerome onder kenners wel een belletje rinkelen. Het Zwitserse horlogemerk staat dan ook bekend om hun zeer spectaculaire creaties, vaak met een thema gekenmerkt door games of superhelden. Pokémon, Hello Kitty, Batman,…noem het op en zij maken het.

Nu dus ook Spiderman. Aangezien de rechten van deze superheld voorbehouden zijn aan Marvel, werd het een collab met dit knap resultaat. Een skeleton-watch met een grote rode spin in ’t hart van de creatie. Fans smullen er alvast nu al van! 

We lieten al de termen exclusief en gelimiteerd vallen. Er zullen dan ook slechts 75 stuks geproduceerd worden. Ondanks geïnspireerd op een stripfiguur/superheld en je misschien deze horloge iets infantiel heeft, blijft het wel eentje van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Dit in combinatie met het exclusieve karakter en fans over heel de wereld die hier een paar ribben uit hun lijf willen voor offeren, brengt dit de vraagprijs op $19.500. Niet weinig…maar alles heeft zijn prijs. Het is dan ok niet denkbeeldig dat deze editie in een mum van tijd volledig uitverkocht zal zijn.

Bron: Pureluxe

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Deze Berlijnse loft mixt geniaal oud met nieuw

Berlijn is een hippe stad. Onze favoriete wijk in de stad met de bekendste ...

Daarom gaan wij voor een stoppelbaard!

Spaar jij al jaren voor een paar snorharen op je snoet? Groeit er precies ...

De hippe, upcycled tassen van Used2b

We geven graag een extra dot gas, consumeren tegen de sterren op en drinken ...

Hosting door Fraai