Marvel-fans opgelet! Hier is de Spiderman watch!

Maar voor je denkt dat je deze effe kan aankopen bij de plaatselijke juwelier…het gaat hier echt wel om een erg exclusieve en gelimiteerde versie.

Even een korte geschiedenis…dit is een aparte horloge en als het aankomt op aparte horloges, dan doet de naam van Romain Jerome onder kenners wel een belletje rinkelen. Het Zwitserse horlogemerk staat dan ook bekend om hun zeer spectaculaire creaties, vaak met een thema gekenmerkt door games of superhelden. Pokémon, Hello Kitty, Batman,…noem het op en zij maken het.

Nu dus ook Spiderman. Aangezien de rechten van deze superheld voorbehouden zijn aan Marvel, werd het een collab met dit knap resultaat. Een skeleton-watch met een grote rode spin in ’t hart van de creatie. Fans smullen er alvast nu al van! 

We lieten al de termen exclusief en gelimiteerd vallen. Er zullen dan ook slechts 75 stuks geproduceerd worden. Ondanks geïnspireerd op een stripfiguur/superheld en je misschien deze horloge iets infantiel heeft, blijft het wel eentje van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Dit in combinatie met het exclusieve karakter en fans over heel de wereld die hier een paar ribben uit hun lijf willen voor offeren, brengt dit de vraagprijs op $19.500. Niet weinig…maar alles heeft zijn prijs. Het is dan ok niet denkbeeldig dat deze editie in een mum van tijd volledig uitverkocht zal zijn.

Bron: Pureluxe

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Onbekende sneakermerken die wat aandacht verdienen

Onbekende sneakermerken: we hebben er een boon voor. We stellen jullie er dus geregeld ...

Voor mannen & vrouwen met (strand)ballen

Ocean & Shark Couture Laat een kwakkelende zomer geen excuus zijn! Een leuke zwemshort ...

Boys Toys: 4 superfijne drones!

Boys en hun toys, Jens weet er alles van. Zelf hou ik het als ...

Hosting door Fraai