Vrijgezellen weekendtip: Bierhotel Doghouse in Schotland

Voor wie van je maten die gaat trouwen heb je nog een vrijgezellen in elkaar te steken? Voor je denkt dat Riga the place to be is, lees dan snel even mee. Vergeet Letland, wij gaan naar Schotland! Naast zijn whisky zal het land nu ook bezocht worden omwille van zijn bier…met name een echt bierhotel! Het summun van dit concept is dat gasten zowaar een biertap op de kamer hebben. I-de-aal!

Het hotel waar het om gaat, komt naast een brouwerij en krijgt de naam Doghouse. Tijdens een overnachting kan je vanuit je raam uitkijken over de brouwerij (Brewdog nvdr). Kleine kanttekening…de man die gaat trouwen mag deze dag niet voor 2019 gepland hebben. De opening van het hotel in Aberdeenshire staat dan ook pas gepland in 2019.

Het hotel beschikt over 26 kamers die allemaal een biertap en een bierdouche bezitten. Het is een walhalla voor de bierliefhebber en voor de maten die toch iets stevigers prefereren…whisky is niet veraf!

Bron: Gewoonvoorhem

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Noteer het Culinaria Festival alvast in je agenda!

Festivals we zijn er gek van, maar het hoeft wat ons betreft niet altijd ...

4 gins van bij onze noorderburen!

Voor menig interview moeten we wel eens de grens over en in Amsterdam is ...

Deze lente draag jij CROPPED PANTS

Spreek jij nog altijd over water in de kelder, terwijl de rest van de ...

Hosting door Fraai