Hottie Joke Van de Velde heeft geen last van barkoude weer!

Vandaag is het meestal zonnig, maar wordt het iets frisser dan de voorbije dagen. De maxima liggen tussen -4 graden in de Hoge Venen en +1 graad in Vlaanderen bij een gure wind uit oost tot noordoost. ’s Avonds en ’s nachts is het helder of lichtbewolkt. Het gaat stevig vriezen met minima tussen -5 graden in het westen van het land en tot -12 graden in de Ardennen.

Tot zover het weerbericht van vandaag aldus het KMI. Wie daar geen last van heeft is hottie en de nog steeds erg ravissante Joke Van de Velde. Zij zit op warmere oorden en deelt het spektakel graag met ons! Ooit een knapperd, altijd een knapperd? In het geval van Joke zeker wel!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Onder tafel gebabbeld door Elise Van de Meulebroucke

We hebben ze gevonden…het vrouwelijk equivalent van een mannelijke redacteur bij Whatmatters. En deze ...

Onze 7 RIO babes

Brazilië, Rio, voor ons zijn deze 2 namen al genoeg om bij weg te ...

De 10 heerlijkste seksbommen uit de jaren 90!

We love the 90’s! Hoog tijd dus om ons terug een puberale bakvis te ...

Hosting door Fraai