Hottie Joke Van de Velde heeft geen last van barkoude weer!

Vandaag is het meestal zonnig, maar wordt het iets frisser dan de voorbije dagen. De maxima liggen tussen -4 graden in de Hoge Venen en +1 graad in Vlaanderen bij een gure wind uit oost tot noordoost. ’s Avonds en ’s nachts is het helder of lichtbewolkt. Het gaat stevig vriezen met minima tussen -5 graden in het westen van het land en tot -12 graden in de Ardennen.

Tot zover het weerbericht van vandaag aldus het KMI. Wie daar geen last van heeft is hottie en de nog steeds erg ravissante Joke Van de Velde. Zij zit op warmere oorden en deelt het spektakel graag met ons! Ooit een knapperd, altijd een knapperd? In het geval van Joke zeker wel!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Probeer haar maar te volgen: Vanessa Kerkhofs!

Van Limburgers wordt al weleens beweerd dat ze wat trager zijn. Nu, dat kunnen ...

Girl Next Door: Maxime Vergauwen

Niet dat we lui waren vandaag maar aangezien het in onze geboortestad krioelt van ...

Hosting door Fraai