BREITLING’S NAVITIMER 8: ODE AAN DE GROOTSTE LEGENDE VAN HORLOGEMAKERS

Lads die ons volgen weten dat wij wel fan zijn van fijne klokjes. Geregeld komt er dan ook eentje piepen op onze site. Duur, goedkoop,…maakt niet uit, zolang ze draagbaar, stijlvol en knap zijn. Vandaag hebben we er eentje gevonden bij Breitling.

Breitling, beroemd om zijn chronografen en zijn nauwe band met de luchtvaart, heeft zojuist een nieuwe collectie pilotenhorloges gelanceerd: The Navitmaker 8. Het cijfer 8 is een knipoog naar de afdeling ‘Huit’ in de luchtvaart die in 1938 is opgericht om cockpit instrumenten te produceren, alsook klassieke pilotenhorloges voor burgers en voor militair gebruik. Toen koos Willy Breitling de naam ‘Huit’, het Franse woord voor ‘acht’ als verwijzing naar de acht dagen energiereserve aangeboden door de bewaarde cockpit instrumenten.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Zoals het klokje in de USA tikt, …

Ok, we geven het grif toe, sommige stijlvolle horloges zijn stevig geprijsd en dus ...

Just Do It: Nike komt met condooms!

Ja mannekes, jullie lezen het goed. Niet enkel is Nike een trendsetter als het ...

BBQ'en in stijl met de Barbecook Edson

De zomer komt eraan en wij bij Whatmatters zijn niet vies van een goed ...

Hosting door Fraai