Hollywood investeert in drank! Nu ook een Ryan Reynolds Gin…

Drake, P. Diddy, Jay Z. of George Clooney…ze boeren niet alleen goed met hun muziek of film…je kan het ook letterlijk nemen…het zijn ook wijn- of champagneboeren. Hoogtijd voor Ryan Reynolds, ex van Scarlett Johansson en huidig echtgenoot van Blake Lively om niet achter te blijven en te investeren in drank. En wat is er hip in The Hills? Gin.

Aviation, het gin merk uit Portland Oregon zocht een overnemer en de acteur die je ongetwijfeld kent uit X-Men, Deadpool of Safe House aarzelde geen seconde en kocht de hele stokerij. “If you think all gin tastes the same, you’d be mistaken,” zei hij. “Aviation is in a completely different league and I couldn’t be prouder to be a part of the company.”

Voor de kenners met de grootste smaakpapillen…De Aviation wordt gemaakt door House Spirits Distillery, een kleine distilleerderij uit Portland Oregan en is gemaakt met onder andere kardemom, koriander, lavendel, anijs en sinaasappel. Klinkt alvast niet slecht! Santé!

 

I own nothing in this photo. Except that gin company. @aviationgin

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

3-sterren gin: Gillemore Gin

Ok ik weet het, het is fout, maar ik herinner me vaag een serie: ...

Op zoek naar roze, dronken olifanten

Veel, heel veel hebben we al gezien en vooral ook gedronken bij Whatmatters. En ...

Een biertje voor onder de douche

Ok, tegenwoordig lust ik wel een biertje, maar ik kan best wel even zonder. ...

Hosting door Fraai