Wij vieren ’30’ jaar Rihanna met heerlijke beeldjes!

Robyn Rihanna Fenty, oftewel beter gekend als Rihanna, werd geboren in Saint Michael, Barbados, op 20 februari 1988 en mocht dus gisteren 30 kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart.

De Barbadiaanse zangeres scoorde wereldwijd dertig miljoen albums en verkocht zo maar eventjes 120 miljoen singles. En dat ze niet alleen goed kan zingen, is een extra troef dat haar nog succesvoller maakt.

Zelf nam ze tram 3 met een vleugje humor. Zo was ze op de laatste dag van haar ‘twintiger-jaren’ nog te zien met een topje met daarop ‘I Hate Rihanna’. Als bijtekst ‘Last day to make a bad decision and blame it on my 20’s’.

Voor één ding ‘blamen’ we ze niet…voor heerlijke plaatjes die ze al sinds 2005 op ons loslaat!

 

 

 

via GIPHY

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Dit is ze! Het nieuwe lief van Leonardo DiCaprio

Voor eventjes toch… Als er één man op aarde rondloopt die tijdens het veranderen ...

Gelukkige Moederdag!

Dat we in Antwerpen altijd wat dwars moeten liggen, dat is al langer geweten. ...

Hosting door Fraai