Dit bommetje wordt de nieuwste verleidster in Temptation Island

Eerder kregen we al te horen dat Yana Daems, nog samen met Tijs te gast op onze eigen radioshow op Radio Stad, haar koffers nam en het zwoele ‘Temptation’ eiland vroegtijdig zal verlaten. Tijd dus voor de heren van de productie om vers bloed tussen de mannelijke helft van de koppels te droppen. Bij deze…Chloë Vranken, een schoonheidsspecialiste uit Leuven.

Toeval of niet…wij zijn ze daar in de Vlaams Brabantse hoofdstad wel eens tegengekomen in Bar Louis of Pepenero, niet toevallig met Ibbe Lambrechts, ook schoonheidsspecialiste en ooit nog Girl Next Door op onze site.

Vers bloed dus op Temptation Island. En dat het bloed zal kruipen waar de vrouwen het op de andere kant van het eiland liever niet graag zien kruipen is wel duidelijk. Deze knappe bie heeft naar eigen zeggen nog nooit een ‘nee’ gehoord, houdt wel van een feestje en wil de arme heren redden uit hun benauwde relaties.

Hoe ze dit zal aanpakken? ‘Smooth! Eerst de mannen leren kennen en dan genadeloos toeslaan!’. Bij de dames is er vorige week al een eerste slachtoffer gevallen nadat Megan trots de genotsknots van vrijgezel Joshua bereed.

Wij zijn alvast benieuwd of Chloë de mannen even ver zal kunnen krijgen…

Credits: Facebook/Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Sophie Klooster: een reden om naar Victory te trekken!

Hockey, dat hebben we deze zomer toch collectief weten waarderen, nee? Zaten we niet ...

Vlaamse Pareltjes Deel XIII: Sarah Mertens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

Hosting door Fraai