Wij zitten in dit hotel in Mykonos komende zomer!

Ben je net als ons ook even uitgekeken op Saint-Tropez, Ibiza, Marbella of Miami en heb je wel eens zin om iets nieuws te ontdekken? Wel, dan hebben we een mooi alternatief dit jaar, het Griekse Mykonos. Wij hebben er alvast een mooi en spiksplinternieuw hotel gevonden aan de prachtige kust die het eiland heeft.

Het Mykonian Avaton Design Hotel opent dan ook in mei zijn deuren en als we de foto’s en beschrijving mogen geloven, is dit een stukje paradijs op aarde. Prachtige uitzichten, typische Griekse bouwelementen, een verfijnde keuken, stijlvolle luxe, rust en gewoon het Griekse warme, zelfs hete weer…alles wat een mens tijdens zijn zomervakantie nodig heeft.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Venetië, snel voor het te laat is!

Romantischer kan haast niet, maar origineel is het evenmin. Eén van onze beste vrienden ...

Crazy monday kan nu ook perfect op andere dagen

Ja, we weten het is geen maandag, maar voor een fijne gin voor te ...

De bubblybus van Laurent Guillaume

Weet je waar je de Whatmatters redactie altijd voor mag wakker maken? Alcohol, correct. ...

Hosting door Fraai