Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ex-Top Gear mannen tot ware superhelden omgetoverd. De vuilgebekte Jeremy Clarkson, het inventieve kneusje Richard Hammond en de uber-Britse gentleman James May (oftwel de drie ex-Top Gear presentatoren) gingen naar Mozambique voor een special waarbij ze proberen de plaatselijke bevolking vis te voederen.

Een nobel idee daar Mozambique  te kampen heeft met voedselproblemen. De mannen van The Grand Tour zouden deze mannen niet zijn als ze er op geheel gekke wijze dit probleem willen oplossen. Na wat opzoekwerk, waarschijnlijk James, komen ze erachter dat aan de kust van Mozambique een enorm groot aantal vissen te koop is. De uitgelezen kans om de ‘Mozambiquianen’ te voorzien van rijkelijk voedsel.

Hoe ze dat doen? Op zijn ‘Grand Tours’ Ieder kiezen ze het voor hen ideaal vervoermiddel en maken ze er een challenge van. Zo snel en zoveel mogelijk vis aan de plaatselijke bevolking bezorgen. En dat dit niet altijd van een leien dakje zal lopen kunnen we nu al in de trailer zien. Accidenten, water en de nodige hilariteit zijn de sleutelwoorden van deze aflevering…doch met een kleine kanttekening van een groot probleem daar ter plaatse. Kerels toch, die Jeremy, James en Richard.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Valentijnspecial voor de Ladies: Rico Mallee, knapste vent uit Nederland

We moeten eerlijk blijven…hoewel we een online magazine voor mannen zijn, zien we in ...

Binnenkort kan je groepsbellen met WhatsApp

Social Media…een stoomtrein die ondertussen volgroeid is tot een supersonisch snelle TGV. WhatsApp, Instagram, Facebook, ...

Tesla komt met twee nieuwtjes!

Wij rijden voorlopig nog niet elektrisch maar als we het zouden doen, staat een ...

Hosting door Fraai