Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ex-Top Gear mannen tot ware superhelden omgetoverd. De vuilgebekte Jeremy Clarkson, het inventieve kneusje Richard Hammond en de uber-Britse gentleman James May (oftwel de drie ex-Top Gear presentatoren) gingen naar Mozambique voor een special waarbij ze proberen de plaatselijke bevolking vis te voederen.

Een nobel idee daar Mozambique  te kampen heeft met voedselproblemen. De mannen van The Grand Tour zouden deze mannen niet zijn als ze er op geheel gekke wijze dit probleem willen oplossen. Na wat opzoekwerk, waarschijnlijk James, komen ze erachter dat aan de kust van Mozambique een enorm groot aantal vissen te koop is. De uitgelezen kans om de ‘Mozambiquianen’ te voorzien van rijkelijk voedsel.

Hoe ze dat doen? Op zijn ‘Grand Tours’ Ieder kiezen ze het voor hen ideaal vervoermiddel en maken ze er een challenge van. Zo snel en zoveel mogelijk vis aan de plaatselijke bevolking bezorgen. En dat dit niet altijd van een leien dakje zal lopen kunnen we nu al in de trailer zien. Accidenten, water en de nodige hilariteit zijn de sleutelwoorden van deze aflevering…doch met een kleine kanttekening van een groot probleem daar ter plaatse. Kerels toch, die Jeremy, James en Richard.

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Hennessey stelt snelste productiewagen ooit voor!

Wie John, Hennessey een beetje kent, weet dat deze man altijd groots denkt. Zijn ...

De Audi TT Clubsport Turbo: een geslaagde hommage!

Mogen wij de Audi TT nog altijd één van de meest onderschatte sportkarretjes vinden? ...

Kerel uit publiek drumt als een baas tijdens concert Foo Fighters

Afgesproken of niet…wij hebben het gevoel dat Dave Grohl en zijn Foo Fighters dit ...

Hosting door Fraai