Deze heerlijke dames schitteren in Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018

We hebben er eventjes op moeten wachten en af en toe werden we erg warm, of zeg maar heet, gemaakt met enkele teasers maar nu is het zover…de badpakkenspecial van Sports Illustrated is uit en het is wederom een waanzinnig mooi pareltje geworden.

Op de cover staat Danielle Herrington die van niemand minder dan Tyra Banks te horen kreeg dat ze het cover model 2018 is geworden. Verder was er nog Genie Bouchard, Alexis Ren,   Paige Spiranac, Lais Ribeiro, Kate Bock, Camille Kostek, Hailey Clauson, Robin Holzken en ander lekkers…

Hier alvast een paar van onze favorieten…Geniet ervan heren!

Cover: Giphy

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Is Yana de eerste verleidster uit de nieuwe Temptation Island?

We zitten op hete kolen. Als je in bent voor een potje intellectueel drama, ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Erika Helsen

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

WAG’s WK in Rusland Deel I

Omdat het in Rusland niet alleen om voetbal draait… Uiteraard zijn we in blijde ...

Hosting door Fraai