Zotter en duurder moet het niet worden: Skiën op Jackie Chans

Wie kent er Jackie Chan? Hij is gespecialiseerd in komische actiefilms waarin hij altijd de acrobatische stunts zelf uitvoert. Behalve dat hij acteur en stuntman is, regisseert, schrijft en produceert hij veel van zijn films zelf. Ook heeft hij als zanger enkele Chinese platen uitgebracht. Wereldwijd heeft hij miljoenen fans en wordt hij beschouwd als de succesvolste Chinese acteur aller tijden. Wij hebben deze Aziatische super Kung Fu-held volledig weten smaken na het zien van de films Rush Hour.

Wel, de man heeft nu ook zijn eigen ski’s. Een gevolg van een samenwerking met Foil, gespecialiseerd in High Performance Art en met één doel voor ogen als het gaat om ontwerpen van ski’s…“To create a ski of World Cup performance, in perfect balance with the body, in harmony with nature and one that aesthetically celebrates the timeless beauty of skiing.”

Deze spectaculaire ski, gemaakt van het duurste en hardste hout (Purple Heart Wood), nota bene geslecteerd door de Kung Fu-held himself, en met goud ingelegde bindingen is dan ook de combinatie als het gaat om stijl, schoonheid en prestaties.

Deze Limited Edition zal slechts korte periode aangeboden worden en wordt effectief gemaakt na het plaatsen van de bestelling zodat een op maat afgewerkte ski (lees als de juiste lengte) zal afgeleverd worden. The “Jackie Chan Oro-Amaranto” package, zal naast de ski’s ook bestaan uit een luxueuze draagtas, aangepaste skistokken én een boek met daarin het persoonlijk gesigneerd certificaat door onze superheld! Kostprijs…45.000€…bestellen kan HIER.

We raden je alvast aan ze niet in het rek voor de après-skibar te zetten en stevig door te gaan…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Stijlvol je webcam afschermen? EyeLock!

Waarom je in godsnaam de webcam van je laptop zou afplakken? Om hackers geen ...

Betaalbare Italiaanse flair rond je pols: Filippo Loreti

Italiaanse flair, we maken het onszelf graag wijs dat we het bezitten. Een beetje ...

Puur minimalisme met Bosun Watches

Nog nooit van Bosun Watches gehoord? Dat is niet erg, daarvoor zijn wij er. ...

Hosting door Fraai