Single op Valentijn? Deze Gentlemensclub in Amsterdam lost het niet alleen op met fles champagne

Zegt Real Madrid – PSG je weinig? Ben je single en heb je toch geen goesting om straks op Valentijnsavond alleen thuis te zitten? Of heb je liever zin in eventueel samen met je andere single vrienden een stevige ‘boys night out’ te organiseren waar er toch een beetje romantiek bij te pas komt? Wél, wij hebben de oplossing! Gentlemen’s club Elvee komt voor jou met de ideale boysnight…bij aankoop van een fles champagne krijg jij er één uur plezier voor terug.

Van een Valentijnscadeau gesproken. Een seks-tegoedbon geïntroduceerd in de vorm van een fles kwaliteitsvolle champagne. Met deze bon krijg je toegang tot Gentlemen’s Club Elvee en één uur onvoorwaardelijk plezier met een van de knappe modellen. Kostprijs…500€.

Waarom komt een gentlemen’s club met zo’n initiatief? Wel, Elvee, de jongste seksclub van Amsterdam, wil hiermee alle taboes doorbreken. De vrouwen die aan het hoofd van deze club staan zijn bezig met het opnieuw opzetten van een nieuwe identiteit en website door campagnes zoals deze. Geslaagd dus!

Dus, zin in een potje (betalend) drinken en plezier…dan is dit jouw oplossing.

Elvee presents_Elvee Brut from Natwerk on Vimeo.

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Heren let op! Dit is waar vrouwen het liefst seks hebben

Seks wordt dikwijls in één adem uitgesproken met bed. Maar als je denkt dat ...

Column Mandy Ronda: Hier worden alle vrouwen heet van …

Q: “Beste Mandy, mijn vriendin zegt wel eens dat ik vaker aan voorspel moet ...

Hosting door Fraai