Single op Valentijn? Deze Gentlemensclub in Amsterdam lost het niet alleen op met fles champagne

Zegt Real Madrid – PSG je weinig? Ben je single en heb je toch geen goesting om straks op Valentijnsavond alleen thuis te zitten? Of heb je liever zin in eventueel samen met je andere single vrienden een stevige ‘boys night out’ te organiseren waar er toch een beetje romantiek bij te pas komt? Wél, wij hebben de oplossing! Gentlemen’s club Elvee komt voor jou met de ideale boysnight…bij aankoop van een fles champagne krijg jij er één uur plezier voor terug.

Van een Valentijnscadeau gesproken. Een seks-tegoedbon geïntroduceerd in de vorm van een fles kwaliteitsvolle champagne. Met deze bon krijg je toegang tot Gentlemen’s Club Elvee en één uur onvoorwaardelijk plezier met een van de knappe modellen. Kostprijs…500€.

Waarom komt een gentlemen’s club met zo’n initiatief? Wel, Elvee, de jongste seksclub van Amsterdam, wil hiermee alle taboes doorbreken. De vrouwen die aan het hoofd van deze club staan zijn bezig met het opnieuw opzetten van een nieuwe identiteit en website door campagnes zoals deze. Geslaagd dus!

Dus, zin in een potje (betalend) drinken en plezier…dan is dit jouw oplossing.

Elvee presents_Elvee Brut from Natwerk on Vimeo.

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Avondcruise + Luxe + Party = Secret Le Formidable

Wiskunde, het is nooit ons sterkste vak geweest. Vraag dat anders maar eens na ...

Getest: Krimpt jouw pretstok bij koud weer?

De vraag die wij als man wel eens durven stellen aan modellen die we ...

Hosting door Fraai