Jack Daniel’s & Nike creëren unieke en gelimiteerde Air Force 1

De Super Bowl (finale NFL) is achter de rug en het volgende grote sportevenement in de Verenigde Staten staat voor de deur…het NBA All-Star Weekend (vanaf 15 februari). Tijd dus om de NBA-partners om zich even in de kijker te zetten.

Jack Daniel’s, gekend voor hun wereldberoemde Tennessee Whiskey, komt met een unieke collab met Nike. Zo ontsproot de Jack Daniel’s Nike Air force 1. Een gelimiteerde sneaker waarvan slechts 67 stuks van zullen gemaakt zijn. Een aantal NBA-verdetten zullen er trouwens ook mee spelen tijdens het All Star Weekend.

Het schoentje zelf is afgewerkt met de beste materialen, het beste donkerbruine leder en alles ademt gewoon de stijl uit van een goede ouderwetse whisky-stokerij.

Kopen? Neen…je kan ze alleen maar winnen en dit op 16 en 17 februari in de speciaal voor het All-star Weekend opgetrokken Lynchburg General pop-up store in Los Angeles. Geraak je net als ons niet in L.A., geen nood, ook op het twitterkanaal van @jackdaniels_US worden er 7 stuks verloot! Succes!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

8 goede redenen om voor handgemaakte schoenen te kiezen

Droom je wel eens van schoenen die zelfs na een ganse dag shoppen comfortabel ...

De 'Poor Man Suits' van Bonne Life!

Op zoek naar een strak pak, maar wil je er geen fortuin aan uitgeven? ...

Straight from ANTWRP

Enig chauvinisme is ons bij Whatmatters niet vreemd. Hoewel we nooit spreken over parkings ...

Hosting door Fraai