Liefje Neymar gaat lekker uit de kleren, euh het dak in RIO

Als je één ding van Braziliaanse meisjes kunt zeggen is het wel dat ze altijd wel te vinden zijn voor een feestje. Nadat de knappe Bruna vorige week nog een heel verjaardagsfeestje in Parijs voor haar superheld Neymar, en zowat 200 vrienden, in elkaar gestoken had, is ze nu gesignaleerd op hét feestje van het jaar in Brazilië, carnaval in Rio.

In een minuscule outfit (hoe kan het ook anders?) moet ze zowat de bekendste danseres geweest zijn die in de stoet liep. Gelukkig hoeven wij niets te missen van dit spektakel (hoewel we ter plaatse ook volk hebben lopen dit jaar!) en kunnen wij, net als 26 miljoen andere volgers, het lekker volgen op haar sociale media. Een match Neymar met PSG of een carnavalsnacht met Bruna…wij hoeven alvast niet te kiezen!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Finaliste Miss Ocean Couture: Lynn Mikolajczak

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Het Russische nieuws met Valeria Gavrilovskaya

Nee probeer deze tongbrekende naam maar niet uit te spreken, hou het bij Vally ...

Op fitheid staat geen leeftijd! Fitgirl Celine toont aan dat het kan!

Onze redactie, die ondertussen wel wat aan het uitbreiden is, telt op een jong ...

Hosting door Fraai