Dikker, sneller, luider…Range Rover Velar Lumma CLR GT

Nooit gedacht dat we bij het automerk extra superlatieven in de zin van dikker, sneller en luider zouden gebruiken. Het is namelijk gewoon al een heel dikke auto. Maar met dik is nog niet genoeg gingen de jongens bij Range aan de slag met de vorig jaar gelanceerde Range Rover Velar.

Eerst en vooral werd de motor aangepakt en genereert deze meer power op de 4 wielen, wielen die dan ook nog eens een paar maten groter werden. Verder een heerlijke carbon-look, uit de kluiten gewassen bumper, een aerodynamische splitter en een luide sportuitlaat waarvan menig Johnny’s spieren doet groeien en nooit nog een blauwe pil moet slikken.

Oh ja, voor hem in je garage te stallen, heb je ook een dikke portefeuille nodig…

Credits: Lumma-Design

Dit vind je misschien ook leuk

De duurste nieuwe auto ooit: Rolls-Royce Sweptail

Wil je echt uitpakken met je auto, dan laat je vanaf nu de Porsche, ...

De nieuwe Rolls-Royce Phantom VIII…585 paardjes pure luxe!

Londen, de stad waar meer dreamcars rondrijden dan in eender welke andere wereldstad was ...

Groene jongen: Porsche Panamera S E-Hybrid

Net als Whatmatters volgt Porsche de mode en jagen ze trends na. Maar hoe ...

Hosting door Fraai