4 redenen waarom jij en je lief samen voetbal MOETEN kijken!

Wie heeft er ook ooit geprobeerd de buitenspelregels proberen uit te leggen aan zijn lief? Of beter, wie zet zijn lief sowieso buitenspel als er opnieuw een avondje Champions League-voetbal aan te pas komt? Denk in het vervolg best even na en lees deze vier tips. Het is zelfs goed om samen met je lief, vrouw, bijslaap of Tinder-date voetbal te kijken!

Romantiek

Geloof het of niet, voetbal kijken kan echt wel romantisch zijn! Geef haar jouw voetbalshirt van jouw favoriete team en plof samen op de bank. Het is niet alleen schattig, er is ook een zekere vorm van verbondenheid. Steek dan nog snel een paar kaarsen aan, tover wat hapjes uit je hoge hoed en open een fles wijn…wedden dat ze het nog leuk gaat vinden? En…bij winst gaan jullie erg uitgelaten de lakens in, bij verlies zal ze er alles aan doen je te troosten…gescoord zal je altijd hebben…win-win!

Meer begrip voor elkaar

Verloren? Geen ramp…de emotie rond het voetbal, daar draait het om! Misschien voelt zij nu net hetzelfde! Het delen van emoties, zowel leuke als vervelende, zal jullie relatie misschien wel naar het volgende level tillen.

Minder ruzie

Er zal niet meer gevochten moeten worden voor de afstandsbediening van de tv. Door je vriendin een getrainde voetbalkijkster te maken zijn die ruzies alvast verleden tijd. Temptation Island in uitgesteld relais bekijken is niet erg, wel?

Het allerbeste

Je gunt haar het allerbeste, nietwaar? Wat is er dan ook mooier dan het mooiste spelletje ter wereld delen met het mooiste meisje ter wereld? Deze voorzet gewoon al even vernoemen is voldoende om hem staalhard door haar te laten binnenkoppen.

Nu die buitenspelregel nog…

 

Bron: Men’s Health

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

15 keer waarom Roberto Carlos nog steeds onze vrije trap held is!

Zo een schoten gaan we tijdens het WK waarschijnlijk niet te zien krijgen! Met ...

Deze 5 mannen vormen een bedreiging voor je relatie!

Uiteraard ben jij het mannetje, kan ze niet beter krijgen dan jij en ben ...

Zo herken je neptieten!

Waarom Jens de babe-specialist is bij Whatmatters? Omdat hij wel een echte van een ...

Hosting door Fraai