Rij nu zelf de Isle of Man tegen 300km/u…zonder gevaar voor eigen leven!

We beginnen met een filmpje…

Heb je nu ook goesting gekregen om op de moto te kruipen, de gashendel open te draaien en tegen 300 km/u vol adrenaline doorheen de smalle wegen van ‘The Isle of Man’ te scheuren? Maar heb je in tegenstelling tot de bazen van bovenstaand filmpje, net niet genoeg ballen aan je lijf, of beschik je gewoon niet over een motorijbewijs? Wel, dan is er goed nieuws want vanaf nu kan het wel, zonder enig gevaar voor eigen ledematen.

Er komt in maart een game uit, uitgegeven door Kylotonn en Bigben. John McGuinness, de succesvolste coureur van de Tourist Trophy (TT), is laaiend enthousiast en werd er zowaar emotioneel van. “Ik ben verbluft over het realisme van het spel. Ik krijg zelfs dezelfde adrenalinestoot als ik de Isle of Man rijd. Zo realistisch is deze game.” McGuinness, 23 keer laureaat van de gevaarlijkste race ter wereld weet waarover hij spreekt.  “Er is op elk detail gelet. De muren, toeschouwers naast de weg en zelfs de reclameborden, overal is op gelet. Het is zo realistisch. Serieus, elk detail van de echte race zit in het spel.”

Dit jaar gaat de TT-race door van 26 mei tot en met 8 juni. Helaas zullen er ook na deze editie een aantal rijders zijn die het niet meer zullen kunnen navertellen. Zij hadden dan ook misschien beter, net als ons, gekozen voor de adrenalinestoot in de game.

Credits cover: YouTube

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De dodelijkste straatrace op aarde: Isle of Man TT

Niet dat we een moto hebben – we zouden 9 van de 10 verongelukken ...

Ann Vantomme…een knappe vrouw met een hart voor voetbal!

Het was afgelopen zomer even schrikken toen we met onze redactie neerstreken in een ...

Supercar Blondie test droomwagens als job!

Heb jij al van Supercar Blondie gehoord? Nu is de echte naam van dit ...

Hosting door Fraai