Met deze gun ben jij ‘Dronebuster’

Ben jij het laatste hebbedingetje van jouw buurman ook beu? Komt hij stiekem met zijn laatste kerstcadeautje aanvliegen op het moment je lief in jouw netjes afgeschermde tuin topless ligt te zonnen of erger nog, je de horizontale tango danst in de buitenjacuzzi? Wel, met deze DroneGun haal je zijn speeltje netjes uit de lucht.

Met deze nieuwe gadget van DroneShield, kun je vijandige drones uit de lucht halen. Echt verwoestend tot de stukken in het rond vliegen uithalen is er wel niet bij. Via een infraroodsignaal haal je gewoon de vliegende camera langzaam naar beneden. Je schiet het ding dus niet uit de lucht, maar in een straal naar het oppervlak. Ben je hier niet mee akkoord, kan je nog altijd een kleiduifgeweer boven halen…en vergeet ons alvast geen filmpjes van uw acties door te sturen.

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

RED pakt uit met de eerste holografische smartphone!

Een smartphone met een holografisch scherm, toekomstmuziek? Nee hoor, het Amerikaanse bedrijf RED is ...

Samsung Galaxy S8: de iPhone killer?

Terwijl Jens blijft zweren bij zijn teerbeminde iPhone, ben ik al een tijdje geleden ...

Vlogger filmt zieke homeparty ten huize Dan Bilzerian (Video)

Partycrashen op zijn best… Als er één man ter wereld weet hoe hij een ...

Hosting door Fraai