Weekendmadeliefjes 54 : Carnaval Rio Special

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Vandaag met de krokusvakantie (of carnaval) voor de boeg, nemen we de oversteek naar het zonnige Rio De Janeiro…daar waar carnaval voor een man echt wel carnaval is! Geniet ervan!

Credits: Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

One of the Boys…stoere maar immer knappe Fanny Puttemans

Ja mannen, vrouwen die kunnen meeklappen over hoeveel PK de laatste Yamaha R1 bezit, ...

Model Alyssa Arce is niet vies van een streepje naakt (nsfw)

Nope, van Alyssa Arce hadden we nog nooit gehoord. We zijn dan ook beter ...

Powerwoman: Milou van Haagen

Vrouwen stoeffen wel eens dat ze uitblinken in multitasken. Wij mannen worden dan wel ...

Hosting door Fraai