Met deze gitaar uit carbon ben jij komende zomer de held op de festivalcamping

Werchter 2018? Wij zijn van de partij. Onontbeerlijk naast een combi-ticket, tent en gasvuurtje is een gitaar. Werchter kennende, kan die natuurlijk wel eens vier dagen festival niet overleven. Gelukkig hebben de mannen van Klos daar iets op gevonden.

Met een behuizing van koolstofvezel is het instrument niet alleen kras-, deuk en vochtvrij, deze gitaar heeft tegelijk ook een strakke en stijlvolle look and feel. Toch is niet alles in carbon. Dit instrument houdt wel de mahonie-houten hals én brug.

En we hebben nog een voordeel ontdekt. Wat is er hinderlijker dan een uit de kluiten gewassen gitaar mee te zeulen naast die loodzware rugzak, inclusief tent en eten uit blik voor vier dagen? Wel, de boutconstructie van deze gitaar én het meegeleverde gereedschap maakt het voor jou zelfs mogelijk om het stijlvolle instrument uit elkaar te halen tijdens een verre reis. Handig én tegelijk hoef je niet bang te zijn dat ze beschadigd is bij aankomst op de wei.

Bestellen kan hier en het kost je minstens $599.

Oh ja, voor zij die willen uitpakken, in dit filmpje leer je alvast een dijk van een nummer spelen en ben jij op de camping van het festival zo maar eventjes de held rond het kampvuur. Succes!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast ...

Win een super leuk Vaderdag wijnpakket met gegraveerde glazen

Yep, de belangrijkste dag van het jaar komt er weer aan: Vaderdag. Uiteraard kunnen ...

The Mansquare: het walhalla voor de man l The Gentleman’s Fair

Ben je de trotse bezitter van een echte mancave, maar kan je nog wat ...

Hosting door Fraai