Conor McGregor krijgt (waarschijnlijk) revanche tegen Floyd Mayweather!

Qua aandacht, publiciteit en geld was het gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor afgelopen jaar sowieso één van de of misschien wel de grootste voltreffer in een rijke boksgeschiedenis. De Ierse durfal had dan ook de guts om als MMA-fighter de ring in te gaan tegen de onklopbare wereldkampioen (50 winst / 0 verlies) boksende big spender.

Maar een boksring is natuurlijk geen UFC-ring en dus daagt de sterke Ier dan ook zijn Amerikaanse vechtvriend uit voor een gevecht op zijn vertrouwd UFC-terrein. Wat blijkt, Floyd ziet hier wel graten (of dollars) in en staat er niet weigerachtig tegenover. Gareth A. Davies, zowat de grootste bokscorrespondent in The UK (The Telegraph) liet al verstaan dat mensen in Mayweather’s kamp zich bezighouden met discussies om de controverse werkelijkheid te maken. Er circuleren ondertussen dan ook bedragen van om en bij de $500 miljoen, iets waar Floyd wel oren naar heeft.


Credits cover: YouTube

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Jetpack Skiën…iets voor ons?

Nog drie weken te gaan en onze redactie zit op uitnodiging in het Oostenrijkse ...

NikeLab meets Olivier Rousteing

Eerlijk van Nike hadden we al gehoord, maar Olivier Rousteing was de Whatmatters redactie ...

That sucks: Bekendste Taxi ter wereld is gestolen!

Wie kent deze taxi niet? Het is alvast de meest bekeken ter wereld… Iets ...

Hosting door Fraai