Knapste tweeling ter wereld maakt ons compleet tureluurs

Kennen jullie Mathilde en Pauline Tantot al? Met quasi zekerheid kunnen we jullie gewoon vertellen dat dit de knapste tweeling ter wereld is. En dat ze hun looks weten uit te spelen, daar zijn we dagelijks getuige van op hun sociale media.

Mathilde, goed voor 909K aan volgers op Instagram en Pauline, goed voor 475K aan volgers laten ons dan ook dagelijks heerlijke foto’s zien van zichzelf en elkaar tijdens hun reis rond de wereld.

Ze maken ons hiermee niet alleen stapelzot met hun looks, ook met hun verschillen. Urenlang zitten wij te turen naar Mathilde en Pauline op zoek naar uiterlijke kenmerken zodat we ze eindelijk uit elkaar kunnen houden. Iets in ons zegt dat we nog heel veel uren nodig hebben om dat te ontdekken…

(lees als: zo hebben wij dit althans verkocht aan ons eigen lief)

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Poolse Sandra Kubicka laat de start van onze werkweek even vergeten…

Met haar groen-blauwe ogen, heerlijk bruine lokken, waanzinnig figuur en leuk snuitje zijn we ...

Een doelman dat scoort! Is dit het nieuwe lief van Thibaut Courtois?

Hoewel er al langer geruchten waren, kregen we een tweetal weken geleden volgend bericht ...

Welcome to Daria's world

Wie bij Riga onmiddellijk aan vrijgezellenfeesten denkt, waarbij een overvloed aan goedkope drank hand ...

Hosting door Fraai